aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΚατάλογος παικτών και «κατασκοπεία»

Κατάλογος παικτών και «κατασκοπεία»

Με τον Ασούμπρε να είναι στη λίστα για τα παιχνίδια με τη Στουρμ Γκρατς θα ταξιδέψει στην Αυστρία η ΑΕΚ. Δηλώθηκαν επίσης στον κατάλογο παικτών κι οι Αντωνιάδης, Λαμπάν, Τολεμές, Μοϊσόφ. Αναλυτικά οι 26 ποδοσφαιριστές: Αναστασίου, Αντωνιάδης, Ασούμπρε, Ακοράν, Κάσες, Χριστοδούλου, Τολεμές, Γιάννου, Μίκελ, Χέφελ, Ιωάννου, Λαμπάν, Λαρένα, Μοϊσόφ, Τόνιο, Ρουσιάς, Τέτε, Ιγκόρ, Τομάς, Τρισκόφσκι και Τρουγιόλς. Για τον κατάλογο Β δηλώθηκαν οι ακόλουθοι ποδοσφαιριστές: Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου, Ραφαήλ Μάμας, Ιωάννης Παναγίδης, Ιωακείμ Τούμπας και Χρίστος Τρύφωνος. Χθες, η Στουρμ Γκρατς είχε εκτός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο τη Βάκερ Ίνσμπουργκ.

Στην ΑΕΚ είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση μέσω τηλεόρασης, μιας και δεν κρίθηκε σκόπιμο άτομο του τεχνικού τιμ να δει από κοντά το ματς. Και αυτό γιατί ο Ηλίας Χαραλάμπους βρέθηκε την προηγούμενη Πέμπτη στο Γκρατς όπου είδε την αναμέτρηση της Στουρμ με τον Άγιαξ και έχει ήδη δώσει στοιχεία στον Ιραόλα και τους συνεργάτες του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ