aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΚαταλήγει στη 2η κατηγορία της Αγγλίας ο Μπαλοτέλι

Καταλήγει στη 2η κατηγορία της Αγγλίας ο Μπαλοτέλι

Ο Μάριο Μπαλοτέλι δεν υπολογίζεται από τον Γιούργκεν Κλοπ στη Λίβερπουλ, αλλά δεν φαίνεται να υπάρχει και ομάδα πρώτης κατηγορίας που να τον θέλει.

Κι έτσι δεν αποκλείεται επόμενη ομάδα στην πολυτάραχη καριέρα του Ιταλού επιθετικού να είναι η Γουλβς, που αγωνίζεται στην Τσάμπιονσιπ της Αγγλίας. Ο μάνατζερ Μίνο Ραϊόλα είχε αυτό το καλοκαίρι τις μεταγραφές του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς και του Πολ Πογκμπά στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά θα πρέπει να κάνει κάτι και για τον Μπαλοτέλι, ο οποίος είναι ανεπιθύμητος στις μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες.

Πέρυσι αγωνίστηκε ως δανεικός στη Μίλαν και κάποιοι πίστευαν πως ο Κλοπ θα του έδινε μια ευκαιρία. Μόνο που ο Γερμανός τεχνικός δεν θέλει ούτε να τον βλέπει. Οι Άγιαξ, Κιέβο, Εσπανιόλ, Ίντερ, ομάδες από την Τουρκία και από την Κίνα προσέγγισαν τον παίκτη, αλλά επίσημη πρόταση δεν έκανε καμία.

Έτσι, λίγες ημέρες πριν ολοκληρωθεί η τρέχουσα μεταγραφική περίοδος, η Γουλβς φέρεται να έχει κάνει επίσημη προσφορά μετά την εισήγηση του νέου προπονητή της ομάδας, Βάλτερ Ζένγκα. Σύμφωνα, μάλιστα, με δημοσιεύματα στην Αγγλία, δεν αποκλείεται η μεταγραφή να ολοκληρωθεί τις επόμενες ώρες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ