aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΚαταλανικό πάρτι στο… εξοχικό της στην Μαδρίτη! (vid)

Καταλανικό πάρτι στο… εξοχικό της στην Μαδρίτη! (vid)

Μπορεί πλέον να το θεωρεί ως… εξοχικό της. Το λένε πια ξεκάθαρα οι αριθμοί. Την τελευταία δεκαετία σχεδόν κάθε χρόνο στήνει και ένα μικρό ή μεγάλο πάρτι στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου».

Tο ασύλληπτο 2-6 το 2009. Το 0-2 το 2011 στο Champions League. To 1-3 στο πρωτάθλημα το φθινόπωρο του 2011. Το 1-2 στο Κύπελλο δύο μήνες μετά στις αρχές του 2012. Το 3-4 την άνοιξη του 2014. Το 0-4 τον Νοέμβριο του 2015. Το 2-3 την άνοιξη του 2017. Το 0-3 την παραμονή Χριστουγέννων του 2017 και τώρα αυτό. Το 0-3 που στέλνει την Μπαρτσελόνα στον 5ο συνεχόμενο τελικό κυπέλλου Ισπανίας!

Κάτι σαν… 9 νίκες την τελευταία 10ετία μόνο μέσα στο «Μπερναμπέου»!

Το σκορ ίσως αποτελεί μαγική εικόνα. Ο Βινίσιους και ο Μπενζεμά έχαναν τις ευκαιρίες με το τσουβάλι, όμως η κυνική Μπαρτσελόνα του Βαλβέρδε είχε το know how. Ο άπιαστος Ντεμπελέ έφυγε δύο φορές στην πλάτη της άμυνας και έβγαλε δύο πάσες πάρε – βάλε για Λουίς Σουάρες (50’) και τον… Βαράν (69’), ο οποίος πρόλαβε στο τσακ τον Ουρουγουανό!

Μπορεί ο Μέσι να έμεινε μακριά από το γκολ, όμως η τελευταία πινελιά μπήκε ξανά από τον Λουίς Σουάρες, ο οποίος με πέναλτι… Πανένκα που κέρδισε ο ίδιος έκανε το 0-3 και διέταξε απόλυτη σιωπή στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου».

Η Ρεάλ Μαδρίτης μπορεί να μετράει τρία σερί Champions League, όμως εντός συνόρων η Μπαρτσελόνα δεν έχει αντίπαλο. Με 7 πρωταθλήματα (πάει φουλ για το 8ο) την τελευταία δεκαετία (έναντι 2 της Ρεάλ) και με 4 σερί Κύπελλα (πάει για το 5ο), η παρέα του Μέσι δεν έχει αντίπαλο εντός συνόρων…

Tαυτότητα αγώνα:

Ρεάλ Μαδρίτης (Σαντιάγο Σολάρι): Νάβας, Ράμος, Βαράν, Καρβαχάλ, Ρεγκιλόν, Κασεμίρο (75′ Βαλβέρδε), Κρόος, Μόντριτς, Λούκας Βάθκεθ (68′ Μπέιλ), Βινίσιους (80′ Ασένσιο), Μπενζεμά.

Μπαρτσελόνα (Ερνέστο Βαλβέρδε): Τερ Στέγκεν, Πικέ, Λενγκλέ, Σεμέδο, Άλμπα, Μπουσκέτς (86′ Αρθούρ), Σέρζι Ρομπέρτο, Ράκιτιτς, Ντεμπελέ (75′ Κουτίνιο), Μέσι, Σουάρες (78′ Βιντάλ).

Σκόρερ: 50′, 73′ Σουάρες, 69′ (αυτογκόλ) Βαράν

Κίτρινες: Βάσκεθ / Μπουσκέθ, Σεμέδο

Αποβολές:

Γήπεδο: «Σαντιάγο Μπερναμπέου»

Το live της αναμέτρησης

________________________________________________________________________


________________________________________________________________________

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ