aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΚαταιγιστικός, παθιασμένος ο Απόλλωνας, πήρε άριστα με θαυμαστικό!

Καταιγιστικός, παθιασμένος ο Απόλλωνας, πήρε άριστα με θαυμαστικό!

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Αυτός ήταν ο Απόλλων που θέλουν οι φίλοι του να βλέπουν. Καταιγιστικός! Σε ένα ντέρμπι, κατάφερε μέσα σε 24 λεπτά να πετύχει τρία γκολ και να φανερώσει με τον πιο πειστικό τρόπο, πως με άλλες μια – δυο νίκες στα ματς που ακολουθούν (με αντιπάλους την ΑΕΛ και την Ομόνοια) θα είναι και πάλι για τα καλά στη μάχη του τίτλου. Οι κυανόλευκοι πήραν άριστα με θαυμαστικό στο παιχνίδι με αντίπαλο την ΑΕΚ, την οποία κέρδισαν επιβλητικά και έκαναν τις καρδιές των χιλιάδων οπαδών τους να κτυπούν σε ξέφρενους ρυθμούς.

Με τους τρεις βαθμούς στο «ΑΕΚ Αρένα», μείωσε τη διαφορά από την κορυφή στο -6 και βλέπει με αισιοδοξία τη συνέχεια. Με τον Σωφρόνη Αυγουστή στον πάγκο, ο προψεσινός Απόλλων, κατάφερε να πετύχει τρία γκολ, να έχει διαβολεμένο ρυθμό, τον οποίο διαχειρίστηκε σωστά μέχρι το τέλος. Οι παίκτες του Απόλλωνα επί των ημερών του Σωφρόνη ξεχειλίζουν από πάθος και στα τρία παιχνίδια που έχει κοουτσάρει. Έχει προσθέσει τις δικές του προσωπικές πινελιές σε θέματα τακτικής. Τόσο στον ανασταλτικό μηχανισμό, όσο και στον τρόπο με τον οποίο επιτίθεται η ομάδα του.

Αυτή ήταν η δέκατη νίκη των κυανόλευκων στο πρωτάθλημα, αλλά και η πιο γλυκιά. Ο Απόλλων έψαχνε μια νίκη, που θα του ανέβαζε την ψυχολογία, αλλά και θα τον ξανάβαζε για τα καλά στο παιχνίδι της διάκρισης. Και τα κατάφερε με τον πιο όμορφο τρόπο. Κέρδισε και έσπασε συνάμα το αήττητο της πρωτοπόρου ΑΕΚ, στο γήπεδο της χωρίς να αφήσει ούτε ένα ερωτηματικό για την απόδοσή του.

Όλοι ήσαν υπέροχοι, όπως και το στήσιμο της ομάδας από τον Αυγουστή. Με δύο ανασταλτικούς, τον Σατσέτι και τον Κυριάκου, να αποτελούν τους καλύτερους υποστηρικτές της αμυντικής γραμμής και τους Ντα Σίλβα, Παπουλή, Μπεντόγια και Μάγκλιτσα να οργιάζουν δημιουργικά και επιθετικά, ο Απόλλων έκανε ό,τι ήθελε το ντέρμπι στο «ΑΕΚ Αρένα».

Ήταν πραγματικά εξαιρετική η εμφάνιση όλων των ποδοσφαιριστών και συνέχεια αυτών που προηγήθηκαν με αντιπάλους τον Άρη και την ΑΕΖ. Χρόνος όμως για πανηγυρισμούς δεν υπάρχει, καθώς το έχει δηλώσει ευθέως και ο Σωφρόνης Αυγουστή μετά το τέλος του αγώνα με την ΑΕΚ. Ότι μπροστά τους είναι το παιχνίδι με την ΑΕΛ, για το οποίο έχει ήδη αρχίσει η προετοιμασία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ