aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΚαταιγίδα η Παρί στο «Βελοντρόμ» σκόρπισε τη Μαρσέιγ με πεντάρα (video)

Καταιγίδα η Παρί στο «Βελοντρόμ» σκόρπισε τη Μαρσέιγ με πεντάρα (video)

Επίδειξη δύναμης έκανε η Παρί Σεν Ζερμέν κόντρα στην Μαρσέιγ, υποχρεώνοντας τους οπαδούς της μισητής αντιπάλου ν’ αρχίσουν την αποχώρηση τους από το 50ο λεπτό, όταν ο Λούκας έκανε το 0-3. Με αυτή τη νίκη η Παρί ισοβαθμεί με τη Νις στην 2η θέση με 59 πόντους, τρεις λιγότερους από την πρωτοπόρο Μονακό.

Ο Μαρκίνιος μετά από σέντρα του Τιάγκο Σίλβα άνοιξε το σκορ στο 6ο λεπτό, ενώ ο Παστόρε με αριστουργηματική πάσα έβγαλε μόνο τον Καβάνι που έκανε με πλασέ το 2-0. Στο 49’ ο Κουρζάβα έβγαλε σέντρα για Ματουιντί και τον Καβάνι, αλλά ο Λούκας ήρθε με το αριστερό για να γράψει το 0-3. Στο 61’ ο Μενιέ έβγαλε σέντρα από τα δεξιά και ο επερχόμενος Ντράξλερ με το δεξί πλασέ έγραψε το 0-4. Ο Φανί μετά από μία εκτέλεση κόρνερ και αναστάτωση μέσα στην περιοχή έγραψε το 1-4, για να διαμορφώσει το τελικό 1-5 ο Ματουιντί με αριστερό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ