aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Καταιγίδα» η Ντόρτμουντ, μεγάλο διπλό η Χέρτα! (vid)

«Καταιγίδα» η Ντόρτμουντ, μεγάλο διπλό η Χέρτα! (vid)

Παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ μόλις στο 6ο λεπτό, η Μπορούσια Ντόρτμουντ αντέδρασε άμεσα και… επιβλητικά, επικρατώντας με το ευρύ 4-1 της Γκλάντμπαχ. Μεγάλη εκτός έδρας νίκη με γκολ στις καθυστερήσεις για τη Χέρτα Βερολίνου επί της Βόλφσμπουργκ (2-3).

Δύο γκολ από τον «συνήθη ύποπτο» Πιέρ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ (7′, 68′) και άλλα τόσα από τους Πίστσεκ (15′) και Ντεμπελέ (64′) «εξουδετέρωσαν» το γρήγορο 0-1 του Ράφαελ Καετάνο και η ομάδα του Τόμας Τούχελ έφτασε τους 24 βαθμούς μετά από 13 αγωνιστικές, επιστρέφοντας στα θετικά αποτελέσματα μετά την πρόσφατη ήττα στην Φρανκφούρτη.

Στο Βόλφσμπουργκ, οι παραπαίοντες τη φετινή περίοδο γηπεδούχοι έμοιαζαν ικανοί να σταματήσουν την τρομερή Χέρτα Βερολίνου, καθώς προηγήθηκαν δύο φορές με τους Μαγιοράλ (12′) και Σεγκουίν (18′). Οι φιλοξενούμενοι όμως όχι μόνο ισοφάρισαν σε αμφότερες περιπτώσεις (Πλάτενχαρτ 16′, Έσβαιν 69′) αλλά πήραν και τη νίκη με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Σολομόν Καλού στις καθυστερήσεις και φιγουράρουν στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, με 27 πόντους.

Ακριβώς πίσω τους, με 25 βαθμούς, μια ακόμη ομάδα-έκπληξη της φετινής περιόδου, η εξαιρετική Χόφενχάιμ, η οποία συνέτριψε με 4-0 την Κολωνία στη «Wirsol Rhein-Neckar-Arena». Νίκη-ανάσα για τη Βέρντερ Βρέμης, 2-1 επί της Ίνγκολσταντ, ενώ Μπάγερ Λεβερκούζεν και Φράιμπουργκ έμειναν στο 1-1, με τις «Ασπιρίνες» και συγκεκριμένα τον Τσιτσαρίτο Ερνάντες να χάνουν πέναλτι στο 88′, και παρέμειναν στο δεύτερο μισό του βαθμολογικού πίνακα.

Τα αποτελέσματα της 13ης αγωνιστικής της Bundesliga

Μάιντς-Μπάγερν Μονάχου 1-3 (Παρασκευή)

Μπορούσια Ντόρτμουντ-Γκλάντμπαχ 4-1

Βόλφσμπουργκ-Χέρτα Βερολίνου 2-3

Χόφενχαϊμ-Κολωνία 4-0

Βέρντερ Βρέμης-Ίνγκολσταντ 2-1

Μπάγερ Λεβερκούζεν-Φράιμπουργκ 1-1

Λειψία-Σάλκε (Σάββατο, 19.30)

Ντάρμσταντ-Αμβούργο (Κυριακή)

Άουγκσμπουργκ-Άιντραχτ Φρανκφούρτης (Κυριακή)

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ