aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΚασκαρίνο: «Καλύτερος από τον Νειμάρ ο Στέρλινγκ, αξίζει την Χρυσή μπάλα»

Κασκαρίνο: «Καλύτερος από τον Νειμάρ ο Στέρλινγκ, αξίζει την Χρυσή μπάλα»

Βέβαιος ότι στο εγγύς μέλλον ο Ραχεέμ Στέρλινγκ μπορεί να κατακτήσει το βραβείο της Χρυσής Μπάλας εμφανίστηκε o 57χρονός Τόνυ Κασκαρίνο, ο οποίος χαρακτήρισε τον άσο της Μάντσεστερ Σίτι καλύτερο ποδοσφαιριστή από τον Νειμάρ.

Αναλυτικά όσα ανέφερε στο Talksport:

«Ποιον θα προτιμούσες να έχεις; Τον Νειμάρ ή τον Στέρλινγκ; Σε αυτή την ερώτηση η απάντησή μου είναι ο Στέρλινγκ. Πιστεύω ότι εντός γηπέδου είναι καλύτερος από τον Νειμάρ. Οι αριθμοί του είναι καλύτεροι και αγωνίζεται σε καλύτερη ομάδα. Έχω δει τον Νειμάρ εντός γηπέδου να κάνει πράγματα, τα οποία κανένας ποδοσφαιριστής δεν μπορεί να κάνει. Ωστόσο, εάν θέλεις έναν ποδοσφαιριστή για την ομάδα και να πετυχαίνει τέρματα με την συχνότητα του Νειμάρ, τότε ο Στέρλινγκ είναι εξαιρετική επιλογή. Είναι μέσα στους πέντε καλύτερους ποδοσφαιριστές του κόσμου. Αυτό το οποίο με συναρπάζει στον Στέρλινγκ είναι η βελτίωσή του, η οποία είναι εξαιρετική. Εάν η Σίτι έβαζε στον Στέρλινγκ πωλητήριο δεν θα αξίωνε λιγότερα από 150 εκατομμύρια ευρώ. Εάν συνεχίζει να βελτιώνεται, τότε θα γίνει ο καλύτερος ποδοσφαιριστής του πλανήτη και θα κερδίσει την Χρυσή Μπάλα. Εάν κατακτήσει το Champions League με την Μάντσεστερ Σίτι και διαδραματίσει πρωταγωνιστικό ρόλο σ’ αυτό πετυχαίνοντας αρκετά γκολ κατά την διάρκεια της σεζόν, τότε θα έχει αρκετές πιθανότητες να κερδίσει την Χρυσή Μπάλα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ