aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΚασίγιας: «Φοβόμουν να κοιμηθώ μετά το έμφραγμα»

Κασίγιας: «Φοβόμουν να κοιμηθώ μετά το έμφραγμα»

Στα χαρτιά παραμένει ακόμη παίκτης της Πόρτο, ωστόσο, ο Ίκερ Κασίγιας μετρά αντίστροφα για την επίσημη απόσυρσή του, προκειμένου να ασχοληθεί με την διοίκηση. Ειδικά μετά το έμφραγμα που υπέστη το περασμένο καλοκαίρι, το οποίο είχε θορυβήσει την παγκόσμια ποδοσφαιρική κοινότητα και πολύ περισσότερο τον ίδιο, ο οποίος μίλησε για πρώτη φορά αναφορικά με το εν λόγω περιστατικό.

Σε συνέντευξή του στην ιστοσελίδα των Δράκων, ο άλλοτε κίπερ της Ρεάλ Μαδρίτης και της εθνικής Ισπανίας εκμυστηρεύτηκε τους φόβους και την μελαγχολία που βίωνε το πρώτο διάστημα μετά το επεισόδιο, αλλά βεβαίωσε ότι πλέον ο ίδιος νιώθει πολύ καλά και είναι έτοιμος να στηρίξει μέχρι τέλους την υποψηφιότητα για νέος πρόεδρος της ισπανικής Ομοσπονδίας στις επερχόμενες εκλογές:

«Πρέπει να είμαι ρεαλιστής, αυτό που προέχει είναι η υγεία μου. Μετά το έμφραγμα ήμουν στενοχωρημένος για έναν μήνα, φοβόμουν να περπατήσω, να κοιμηθώ, ή να κάνω οποιαδήποτε σωματική προσπάθεια, ήταν αδύνατον, αλλά ευτυχώς τώρα νιώθω καλά. Βέβαια, ακόμα παίρνω πολλά φάρμακα, που με βοηθάει σημαντικά. Νομίζω μόνο οι γιατροί μπορούν να μου πουν τι μπορώ να κάνω και τι όχι», ανέφερε συγκεκριμένα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ