aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΚασίγιας: «Δεν μου αρέσει το ποδόσφαιρο έτσι όπως έχει γίνει»

Κασίγιας: «Δεν μου αρέσει το ποδόσφαιρο έτσι όπως έχει γίνει»

Ο Ίκερ Κασίγιας παραδέχθηκε σε πρόσφατη συνέντευξή του πως δεν του αρέσει το ποδόσφαιρο με τον τρόπο που παίζεται σήμερα.

Ο παίκτης-σημαία στην ιστορία του συλλόγου, με τον οποίο κατέκτησε 19 τρόπαια, εδώ και μερικούς μήνες έχει επιστρέψει στην ομάδα της καρδιάς του ως αναπληρωτής γενικός διευθυντής του Ιδρύματος «Αλληλεγγύης» των «μερένγκες».

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στον επίσης παλαίμαχο τερματοφύλακα Σαντιάγκο Κανιθάρες, ο Κασίγιας μίλησε για το μοντέρνο ποδόσφαιρο αλλά και για τα όσα συνέβησαν το τελευταίο διάστημα με την European Super League.

«Δεν μου αρέσει σήμερα το ποδόσφαιρο. Οι άνθρωποι δεν μπορούν να πηγαίνουν στα γήπεδα. Δεν μου αρέσει η κατάσταση. Υπάρχει έλλειψη πάθους. Δεν είναι το ίδιο. Ανυπομονώ να επιστρέψει ο κόσμος στα γήπεδα.

Δεν ξέρω αν πρέπει να κατευθυνόμαστε προς έναν νέο κόσμο, με νέες προκλήσεις. Και δεν ξέρω αν οι άνθρωποι έχουν συνειδητοποιήσει ή όχι ότι τα πράγματα πρέπει να αλλάξουν».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ