aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Καρυδάτη» Γιουβέντους στο Μεστάγια, με γαλλική φινέτσα η Γιουνάιτεντ

«Καρυδάτη» Γιουβέντους στο Μεστάγια, με γαλλική φινέτσα η Γιουνάιτεντ

Το ρόλο των φαβορί στον 8ο όμιλο επιβεβαίωσαν Γιουβέντους και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κόντρα σε Βαλένθια και Γιουνγκ Μπόις αντίστοιχα, περνώντας από τις έδρες σε Ισπανία (0-2) και Ελβετία (0-3).

Ωστόσο, για τη Γιουβέντους δεν ήταν μια απλή νίκη, αφού οι «μπιανκονέρι» υποχρεώθηκαν εντελώς άδικα να παίξουν με 10 παίκτες από το 29’ λόγω αποβολής του Κριστιάνο Ρονάλντο που είδε την κόκκινη κάρτα σε διαπληκτισμό που είχε με τον Μουρίγιο. Τη δουλειά για την ομάδα του Αλέγκρι την έκανε ο Πιάνιτς που με δύο εύστοχες εκτελέσεις πέναλτι στο 45’ και 51’ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Βαλένθια έχασε πέναλτι στο 96′ με τον Σέζνι να λέει «όχι» στον Παρέχο.

Από την άλλη μεριά, για τη Γιουνάιτεντ μίλησε ο αρχηγός της! Ο Πολ Πογμπά με μια γκολάρα στο 35’ και με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 44’ τέλειωσε το παιχνίδι από το πρώτο ημίχρονο, ενώ το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο επανακάμψας στις επιλογές του Ζοσέ Μουρίνιο, Αντονί Μαρσιάλ από ασίστ του Πογκμπά.

Τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής

Βαλένθια-Γιουβέντους 0-2 (45’ πέν., 51’ πέν. Πιάνιτς)

Γιουνγκ Μπόις-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 0-3 (35’, 44’ πέν. Πογκμπά, 66’ Μαρσιάλ)

Η βαθμολογία

1. Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 3 (3-0)
2. Γιουβέντους 3 (2-0)
3. Βαλένθια 0 (0-2)
4. Γιουνγκ Μπόις 0 (0-3)

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ