aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΚάρλος: «Κοιμόμουν περισσότερο με τον Ρονάλντο από ό,τι με τη γυναίκα μου»

Κάρλος: «Κοιμόμουν περισσότερο με τον Ρονάλντο από ό,τι με τη γυναίκα μου»

Είναι η περίοδος που συνυπήρξαν στη «βασίλισσα» σπουδαίοι ποδοσφαιριστές γράφοντας τη δική τους ιστορία στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο.

Δύο δεκαετίες αργότερα ο παλαίμαχος Βραζιλιάνος άσος θέλησε να μιλήσει για εκείνα τα χρόνια και αποκάυψε άγνωστα ως σήμερα περιστατικά…

«Συνάντησα τον Ρονάλντο το 1993 και από εκείνη τη στιγμή μοιραζόμασταν το δωμάτιο. Εχω κοιμηθεί μαζί του πιο πολλές φορές απ’ ότι με τη γυναίκα μου» είπε αρχικά ο Ρομπέρτο Κάρλος μιλώντας στην ισπανική εφημερίδα «ΑS».

«Σήμερα όταν κοιτάζω πίσω σκέφτομαι “πώς ήταν δυνατόν να ξεφεύγουμε με τόση τρέλα”;

Μετά από κάθε παιχνίδι υπήρχαν ιδιωτικά τζετ αριστερά, δεξιά και στο κέντρο. Θα συναντιόμασταν στον ιδιωτικό σταθμό του αεροδρομίου Μπαράχας στη Μαδρίτη. Ο Μπέκαμ θα πετούσα για κάπου που ο Θεός ξέρει, ο Φίγκο κι ο Ζιντάν για κάπου αλλού, ο ο Ρονάλντο κι εγώ… και έπρεπε την επόμενη μέρα να προπονηθούμε. Συνήθιζα να προσεύχομαι να παίζουμε Σάββατο, ώστε να μπορούσα να πάω την Κυριακή να δω αγώνα της Φόρμουλα 1. Υπήρχαν ιδιωτικά τζετ παντού, ήταν τρελό. Κατά τη διάρκεια της εποχής των γκαλάκτικος, υπήρχαν 7 από εμάς… Είχε δημιουργηθεί μια επικίνδυνη κατάσταση στα αποδυτήρια, αλλά πάντα την διαχειριζόμασταν πολύ καλά, τα πηγαίναμε καλά αλλά ο Καμάτσο όχι και γι’ αυτό έμεινε δέκα μέρες. Είχε έρθει μέσα στα αποδυτήρια, είπε γεια σε όλους και ήταν πολύ σοβαρός, ένας άντρας με μεγάλη ιστορία στη Ρεάλ Μαδρίτης. Τότε μας είπε: “Θέλω τον καθένα αύριο στις 7 το πρωί για προπόνηση”. Φυσιολογικά είχαμε προπόνηση στις 10.30. Του μιλήσαμε και προσπαθήσαμε να τον κάνουμε να αλλάξει την ώρα, είχαμε τις συνήθειές μας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ