aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΚαρλάο: «Έτσι έγινα Σαλαμιναίος, η παραμονή μου διευθετήθηκε»

Καρλάο: «Έτσι έγινα Σαλαμιναίος, η παραμονή μου διευθετήθηκε»

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ

Για την αξία του, ό,τι και να γραφτεί πλέον, καταντάει κάπως κλισέ. Οι αναφορές για τα επιτεύγματά του είναι δεκάδες και οι αριθμοί μιλάνε από μόνοι τους. Ο Κάρλος Σίλβα (γνωστός ως Καρλάο) ήλθε στη Νέα Σαλαμίνα τον περασμένο Ιανουάριο γνωρίζοντας τη δύσκολη βαθμολογική κατάσταση στην οποία βρισκόταν η ομάδα, ωστόσο επειδή του αρέσουν οι προκλήσεις αποδέχθηκε αμέσως την πρόταση και αποδείχθηκε λίρα εκατό για τους ερυθρόλευκους.

Από το πρώτο κιόλας παιχνίδι έδειξε δείγματα της κλάσης του και η προσφορά του είναι τεράστια στην επίτευξη του στόχου της παραμονής στην Α’ Κατηγορία, ασχέτως αν μαθηματικά δεν τελείωσε τίποτα. Άλλωστε, ο σχεδιασμός για τη νέα σεζόν άρχισε κι αυτό λέει πολλά… πάρα πολλά.Ο 31χρονος Βραζιλιάνος στράικερ, μίλησε στο «Goal.com.cy» για τον τρόπο με τον οποίο ήλθε στην βαρωσιώτικη ομάδα, τόνισε πως θα παραμείνει και στη νέα σεζόν, ενώ αναφέρθηκε και στα μυστικά της επιτυχίας του.

Διαβάστε επίσης: «Κυρίες και κύριοι, αυτός είναι ο καλύτερος επιθετικός»

-Κάρλος, πρώτα απ’ όλα θέλω να μας μιλήσεις για το… στόρι της μετεγγραφής σου στη Νέα Σαλαμίνα.

«Το συμβόλαιό μου στην Ταϊλάνδη (σ.σ. Ubon UMT United F.C.) είχε ολοκληρωθεί και ο ατζέντης Σάββας Σάββα, με κάλεσε για να μου μεταφέρει την πρόταση της Νέας Σαλαμίνας. Επικοινώνησα με κάποιους φίλους μου ποδοσφαιριστές που γνωρίζουν την ομάδα και το κυπριακό πρωτάθλημα και μου μίλησαν με πολύ καλά λόγια για το σύλλογο. Μου μετέφεραν επίσης ότι η Σαλαμίνα βρισκόταν σε πολύ δύσκολη κατάσταση βαθμολογικά. Ωστόσο αποδέχθηκα την πρόταση επειδή μου αρέσουν οι προκλήσεις. Όλα πήγαν καλά, όλα πάνε καλά κι ευχαριστώ τον Θεό γι’ αυτό».

-Πως νιώθεις στο σύλλογο; Προτού έλθεις στην ομάδα, πίστευες πως θα επιτύχεις;

«Νιώθω πάρα πολύ όμορφα στη Νέα Σαλαμίνα. Δουλεύω σκληρά πάντα σκεπτόμενος πως θα πετύχω και σκέφτομαι πάντα θετικά».

-Σου αρέσει η Κύπρος; Στην οικογένειά σου πως φαίνεται το νησί μας;

«Φυσικά μου αρέσει πάρα πολύ. Εγώ και η οικογένειά μου αγαπάμε την Κύπρο. Όλοι οι τόποι είναι όμορφοι και οι άνθρωποι πολύ φιλικοί».

Διαβάστε επίσης: Τούς θέλει και τούς κρατάει

-Είναι αλήθεια πως θα παραμείνεις στη Νέα Σαλαμίνα και στην επόμενη σεζόν;

«Έχω συμβόλαιο με το σύλλογο και εξέφρασα την επιθυμία μου να παραμείνω. Ο μάνατζερ μου το διευθέτησε ήδη».

-Ποιο είναι το μυστικό της επιτυχίας σου στη Νέα Σαλαμίνα;

«Για να πετύχεις σε οποιοδήποτε επάγγελμα πρέπει να εργάζεσαι σκληρά καθημερινά και με μεγάλη αφοσίωση, ειδικά όταν κάνεις αυτό που αγαπάς. Αυτό κάνω κι εγώ».

-Πως νιώθεις που αγωνίζεσαι στην ίδια ομάδα με κάποιους πολύ καλούς σου φίλους και συμπαίκτες, όπως ο Τιάγκο Φερέιρα και ο Άντερσον Κορέια, με τους οποίους συνεργάζεσαι και άψογα στο γήπεδο, όπως και με άλλους φυσικά;

«Είναι πάρα πολύ καλό να παίζεις με καλούς παίκτες όπως ο Τιάγκο και ο Κορέια οι οποίοι είναι εξαιρετικοί παίκτες, αλλά στη Σαλαμίνα όλοι είναι σημαντικοί για την επιτυχία του συλλόγου, από τον πρόεδρο μέχρι όσοι βρίσκονται στα αποδυτήρια».

Διαβάστε επίσης: Από τους ένδεκα, λίγοι θα φύγουν από τη Νέα Σαλαμίνα

-Μίλησε μας καταληκτικά, για τον προπονητή σου και τον κόσμο της Νέας Σαλαμίνας.

«Ο Σάββας Πουρσαϊτίδης είναι ένας εξαιρετικός προπονητής. Γνωρίζει πως θα προετοιμάσει τους παίκτες παιχνίδι με παιχνίδι με τις γνώσεις και την τακτική του και ξέρει τι συμβαίνει στο μυαλό κάθε ποδοσφαιριστή επειδή έπαιξε πολλά χρόνια σε υψηλό επίπεδο και αυτό είναι πολύ σημαντικό για να ηγηθείς μιας ομάδας. Ο κόσμος είναι πάντα πολύ σημαντικός για μας. Αυτός είναι που μας δίνει μεγάλο κίνητρο για να παίξουμε βλέποντάς τον στο γήπεδο και μας δίνει δύναμη σε κάθε αγώνα που δίνουμε και θέλω να τους ευχαριστήσω όλους τους οπαδούς μας για την αγάπη και την υποστήριξη που μας δίνουν πάντα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ