aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΚαρίγιο: «Δεν βλέπω την εθνικότητα των παικτών»

Καρίγιο: «Δεν βλέπω την εθνικότητα των παικτών»

Ευχαριστημένος με την πρόοδο της ομάδας του δήλωσε ο τεχνικός της ΑΕΚ, Τζοάν Καρίγιο μετά την εκτός έδρας νίκη των κιτρινοπράσινων επί του Ερμή με 2-0. Ο Ισπανός προπονητής ερωτηθείς για τον χρόνο συμμετοχής που δίνει σε Κύπριους παίκτες απάντησε ότι δεν βλέπει την εθνικότητα των παικτών.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

«Είμαι χαρούμενος για την εμφάνιση και τη νίκη. Ελέγξαμε το παιχνίδι. Σε αυτό τον αγωνιστικό χώρο δεν είναι εύκολο. Ο Ερμής είχε καλά αποτελέσματα. Είμαστε σε καλό δρόμο. Από αύριο αρχίζουμε την δουλειά για το επόμενο παιχνίδι με την Πάφο».

Αν δυσκόλεψε την ΑΕΚ το αμυντικό πλάνο διάταξης του Ερμή, είπε: «Δεν ήταν εύκολο αλλά το γνωρίζαμε. Ο Ερμής είναι ικανή ομάδα ανασταλτικά. Είμαι ικανοποιημένος γιατί προσαρμοστήκαμε σε αυτό το στιλ του αγώνα».

Για το γεγονός ότι χρησιμοποιεί Κύπριους παίκτες με αφορμή την καλή απόδοση του Ανδρέα Μακρή, απάντησε: «Δεν βλέπω εθνικότητες. Έχουμε καλούς Κύπριους παίκτες».

Για τον στόχο της ομάδας στο πρωτάθλημα: «Δεν θα αναφερθώ σε στόχους. Με ενδιαφέρει να βελτιωνόμαστε. Θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί σε κάθε παιχνίδι. Έχουμε πάρα πολύ καλό ρόστερ».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ