aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΚάρι για Τζόρνταν: «Είναι ''αστείο'' όταν ακούς τον κορυφαίο να λέει κάτι τέτοιο»

Κάρι για Τζόρνταν: «Είναι ”αστείο” όταν ακούς τον κορυφαίο να λέει κάτι τέτοιο»

Ο Στεφ Κάρι απάντησε στον Τζόρνταν και ήταν κάπως… δεικτικός στην αρχή πριν παραδεχτεί ότι έχει ακόμα πράγματα να αποδείξει.

Ο Μάικλ Τζόρνταν είπε σε συνέντευξη του ότι ο Στεφ Κάρι είναι καλός παίκτης, αλλά όχι Hall of Famer ακόμα και ο ηγέτης των Ουόριορς θέλησε να απαντήσει. Αφού έκανε την αυτοκριτική του, τόνισε ότι του φαίνεται ”αστείο” να ακούει τον MJ να λέει κάτι τέτοιο.

«Πιστεύω ότι είμαι καλός, αλλά ποτέ δεν είμαι ικανοποιημένος. Ξέρω ότι έχω κι άλλα να αποδείξω. Όταν ακούς έναν παίκτη που είναι ο κορυφαίος όλων των εποχών, είναι κάπως αστείο.

Από τότε που είμαι σε αυτή την σκηνή, έχουμε ακούσει πολλούς παίκτες που έχουν αποσυρθεί να λένε για αυτή την γενιά , να κρίνουν ταλέντα και να και να λένε ότι η γενιά τους ήταν καλύτερη και όλα αυτά. Είναι μια σπουδαία συζήτηση για τους οπαδούς. Ξέρω ότι είμαι σε καλή φόρμα, αλλά έχω ακόμα πολλά να αποδείξω στον εαυτό μου».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ