aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Κάρφωσε» τον Καμπρέρα ο Παντελή

«Κάρφωσε» τον Καμπρέρα ο Παντελή

Ο πρόεδρος της Ανόρθωσης, Ανδρέας Παντελή, μίλησε το μεσημέρι στον Active 107.4&102.5 και στην εκπομπή «Τα Λέμε Όλα». Αναφέρθηκε στον μετεγγραφικό σχεδιασμό της «Κυρίας», τις περιπτώσεις των Αρούς και Ρόδας, καθώς και στις κατηγορίες του Αϊράμ Καμπρέρα. Δείτε το ενδεχόμενο απόκτησης του Νικόλα Ματθαίου.

Για τον προγραμματισμό: Δεν υπάρχει δυστοκία, όταν έχεις ένα τρομερά αποτυχημένο προγραμματισμό την περασμένη σεζόν, υπάρχουν διπλά προβλήματα. Ένα είναι να καθαρίσεις την προηγούμενη χρονιά και να σχεδιάσεις την επόμενη. Πρέπει να λύσεις ταυτόχρονα 2 προβλήματα και για αυτό πάμε αργά και σταθερά. Χρόνος υπάρχει, τελειώσαμε τέλος του Μάη. Αρχίσαμε με κάποιους ποδοσφαιριστές που έπρεπε να φύγουν, σίγουρα ακόμη αντιμετωπίζουμε κάποια προβλήματα και ταυτόχρονα πήραμε κάποιους ποδοσφαιριστές. Υπάρχουν ακόμη μέρες και θα είμαστε όταν πρέπει έτοιμοι.

Για τις μετεγγραφές: Πέρσι έγιναν λάθη τα οποία πληρώσαμε πολύ ακριβά. Πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί. Αυτή τη στιγμή υπάρχουν τουλάχιστον –εν εξελίξει- τρεις προτάσεις σε ποδοσφαιριστές και αναμένουμε την κατάληξη τους. Έχουμε αποσύρει το ενδιαφέρον μας για τον Ρόδας. Είχαμε καταλήξει κάπου, όμως μετά παρουσιάστηκαν κάποια προβλήματα, τα οποία δεν είχαμε κάθε χρόνο να τα επαναλάβουμε.

Για τον Αρούς: Έχουμε πει ότι περιμένουμε ακόμη 1-2 μέρες. Περιμένουμε άμεσα την απάντηση του.

Για τον Καμπρέρα: Η εμπειρία μου για το ποδόσφαιρο μου έχει επιτρέψει να συναντήσω στο παρελθόν και παρόμοιες καταστάσεις. Ένας ποδοσφαιριστής που είχε ένα κακό πέρασμα από την ομάδα σε μία κακή χρονιά και θέλει να υπερασπίσει τον εαυτό του. Είμαστε απογοητευόμενοι και από την προσφορά του και από τη συμπεριφορά του. Είναι αχρείαστες οι αλληλοκατηγορίες γιατί μας προσβάλει και σαν ομάδα και σαν χώρα. Θα περιμένω να δω τον επόμενο του προορισμό για να δω αν είχαμε εμείς το λάθος. Αυτό που με ενόχλησε ιδιαίτερα με τον ποδοσφαιριστή ήταν όταν μετά την ήττα από τον Απόλλωνα (6-0) ο ίδιος προτίμησε να βγει έξω σαν μην συνέβαινε τίποτα. Κάποια θέματα παρουσιάζουν χαρακτήρα και βγάζουν ένα κακό πρόσωπο.

Για τους Κύπριους ποδοσφαιριστές: Ο Νικόλας Ματθαίου είναι μία περίπτωση και μέσα στην εβδομάδα θα γνωρίζουμε αν θα μπορούμε να τον έχουμε μαζί μας. Υπάρχει έδαφος για συνεργασία.

Για την περσινή σεζόν: Θα κάνουμε μια ανταγωνιστική ομάδα, η οποία δεν θα περάσει τα ίδια τα περσινά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ