aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΚαρφί για… σεντόνι η Αταλάντα

Καρφί για… σεντόνι η Αταλάντα

Τράβηξε κι άλλο το σεντόνι η Αταλάντα. Η εξαιρετική φέτος ομάδα του Γκασπερίνι, έδειξε και πάλι ότι δύσκολα θα χάσει την έξοδο στο Champions League, επικρατώντας 2-1της Τζένοα και πλησίασε κι άλλο στον μεγάλο στόχο της. Παραμένει το άγχος για την ομάδα του Πραντέλι.

Αμφίρροπο ήταν το παιχνίδι για ένα ημίχρονο και το 0-0 του πρώτου μέρους σφράγισε τις προσπάθειες των δύο ομάδων. Στο δεύτερο, επέβαλλαν σταδιακά τους κανόνες τους οι «μπεργκαμάσκι» και κατάφεραν να αποκτήσουν ένα μαξιλαράκι ασφαλείας από τα πρώτα λεπτά. Στο 46’ ο Μπάροου εκμεταλλεύτηκε την πάσα του Ντε Ρουν και εκτέλεσε τον Ραντού, που αντέδρασε, αλλά δεν μπόρεσε να αποσοβήσει το 1-0. Στο 53’, έπειτα από ωραίο τριγωνάκι μέσα στην αντίπαλη περιοχή, ο Καστάνιε έστειλε την μπάλα στα δίχτυα από κοντά, μετά την πάσα του Τζιμσίτι. Ο Πάντεφ στο 89’ έδωσε νέο ενδιαφέρον στην αναμέτρηση, πλασάροντας σε ουσιαστικά… ορφανή εστία έπειτα από το έξυπνο γύρισμα του Ρομέρο.

Ως εκ τούτου, η Αταλάντα έκανε ένα ακόμη βήμα για την τέταρτη θέση (δίχως να είναι ξεγραμμένη και για την τρίτη), διατηρώντας σίγουρα στο -3 Ρόμα και Μίλαν, που έχουν επικίνδυνες αποστολές κόντρα σε Γιουβέντους (στο Τορίνο) και Φιορεντίνα. Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι έμειναν λίγο πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ