aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΚαρέ-καρέ μάθημα «ορθογραφίας»

Καρέ-καρέ μάθημα «ορθογραφίας»

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΛΑΝΙΔΗ

Ένας από τους συνηθισμένους τρόπους βελτίωσης στον αθλητισμό, είναι η παρακολούθηση των αγώνων που προηγήθηκαν μέσω βίντεο. Κάτι που συνηθίζεται και στο ποδόσφαιρο, για να εντοπίζονται τα λάθη και να γίνονται πιο αντιληπτά από τους ποδοσφαιριστές. Το τελευταίο παιχνίδι που έδωσε η Νέα Σαλαμίνα, προσφερόταν για… βιντεοθεραπεία, αφού απέναντι στον ΑΠΟΕΛ (1-4) η μία «ανορθογραφία» διαδεχόταν την άλλη.

Έτσι, ο Λιάσος Λουκά και το επιτελείο του παρακολούθησαν το ματς και εντόπισαν τις κακές στιγμές της ομάδας. Προχθές, έδειξαν πλάνα στους ποδοσφαιριστές, κατά τα οποία δεν λειτούργησαν σωστά στον αγωνιστικό χώρο. Το τεχνικό τιμ εξήγησε στους παίκτες πώς έπρεπε να συμπεριφερθούν σε κάθε φάση ξεχωριστά, με την ελπίδα ότι θα επέλθει βελτίωση στα επόμενα ματς.

Στόχος του Κύπριου προπονητή και των συνεργατών του είναι ο περιορισμός των λαθών στο μεγαλύτερο δυνατό βαθμών, ώστε να είναι πιο διεκδικητική η ομάδα απέναντι σε αντιπάλους μεγαλύτερης εμβέλειας. Κάτι που αν μετατραπεί σε πράξη θα επιτρέψει στη Νέα Σαλαμίνα τη διεκδίκηση περισσότερων βαθμών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ