aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΚαραπατάκης: «Mπράβο, μπράβο, μπράβο»

Καραπατάκης: «Mπράβο, μπράβο, μπράβο»

Οι οργανωμένοι φίλοι της ΑΕΚ, μέσω της σελίδας στο facebook «aek1994.com» στέλνουν μήνυμα ενότητας ενόψει της συνέχειας και τονίζει πως «τίποτα δεν χάθηκε, όλα τώρα αρχίζουν».

Στα σχόλια ο πρόεδρος Άντρος Καραπατάκης μοιράζει «μπράβο, μπράβο, μπράβο» σε όλους για τη συγκεκριμένη κίνηση.

Αναλυτικά: «Καλούμε όλο τον κόσμο της ΑΕΚ, όλους αυτούς που αγαπούν αυτή την ομάδα, να σταθούν δίπλα της τώρα στη δύσκολη αυτή στιγμή. Μαζί με τους ποδοσφαιριστές, προπονητές και διοίκηση όλοι ξανά σαν μία γροθιά για την αρρώστια μας.

Πικραθήκαμε, κάποιοι απογοητευτήκαμε ακόμη πιο πολύ από αυτά που είδαμε από την ομάδα στα τελευταία παιχνίδια. Το μήνυμα ωστόσο που πρέπει να σταλεί προς πάσα κατεύθυνση είναι ένα και μοναδικό: Όχι μόνο δεν τα παρατάμε, αλλά είμαστε εδώ πιο πεισμωμένοι και πορoμένοι. Τίποτα δεν χάθηκε, όλα τώρα αρχίζουν.

Όλοι το Σάββατο στο σπίτι μας, στην Αρένα μας, για μια νέα αρχή, μια νέα πορεία που θα μας φέρει το πολυπόθητο πρωτάθλημα που τόσο πολύ όλοι θέλουμε. Και να θυμάστε: Μόνο όλοι μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ