aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΚαραπατάκης: «Δεν είμαστε αρνητικοί για την κάρτα φιλάθλου...»

Καραπατάκης: «Δεν είμαστε αρνητικοί για την κάρτα φιλάθλου…»

Στην επίσημη ιστοσελίδα του Σωματείου της ΑΕΚ μίλησε ο πρόεδρος, Άντρος Καραπατάκης και αναφέρθηκε σε όλα τα τρέχοντα θέματα της επικαιρότητας.

Ο πρόεδρος της ΑΕΚ αρχικά αναφέρθηκε στο θέμα της κάρτας φιλάθλου, στα έργα σε «AEK Αρένα» και προπονητικό κέντρο της Ακαδημίας, ενώ παράλληλα σχολίασε την παρουσία της ομάδας του στην Ευρώπη, το επικείμενο ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ και την παρουσία του κόσμου στις κερκίδες.

Αναλυτικά: 

Για την κάρτα φιλάθλου ανέφερε: «Η θέση της ομάδας μας είναι η ίδια διαχρονικά, είμαστε υπέρ της κάρτας φιλάθλους ως έχει. Ορισμένα μεγάλα σωματεία εξέφρασαν την άποψη τους να συνεχίσει η κάρτα φιλάθλου αλλά να διατηρούν αυτοί το μητρώο των φιλάθλων τους και να έχει η αστυνομία άμεση πρόσβαση. Εμείς δεν είμαστε αρνητικοί σ’ αυτή την πρόταση γι’ αυτό και εξάλλου έγινε μια επιτροπή που θα συμμετάσχουμε ούτος ώστε να βρεθούμε με τον πρόεδρο του ΚΟΑ και τον πρόεδρο δικαιοσύνης για να δούμε πως θα διαφοροποιήσουμε το μέτρο και αν θα το διαφοροποιήσομε».

Για τα έργα σε ΑΕΚ Αρένα και προπονητικό κέντρο τόνισε: «Τα κατασκευαστικά έργα για την δεύτερη φάση που είναι τα αποδυτήρια και την δύτικη κερκίδα έχουν ολοκληρωθεί. Περιμένουμε και στις επόμενες δύο εβδομάδες θα δωθούν για χρήση. Στο προπονητικό κέντρο της ακαδημίας έχουν ξεκινήσει τα έργα και σε 6 μήνες περίπου θα είναι έτοιμα τα γήπεδα να δοθούν για χρήση».

Για την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας στην Ευρώπη: «Κοιτάξτε, θα μπορούσαμε να είχαμε πάει καλύτερα στην Ευρώπη. Δεν αρχίσαμε καλά και μας στοίχησε ότι δεν παίζουμε στην έδρα μας. Έχουμε ακόμα δύο παιχνίδια και θα προσπαθήσουμε να τα κερδίσουμε. Αυτός είναι ο στόχος να κερδίζουμε όλα τα παιχνίδια μας. Είχαμε καλή παρουσία στην Ευρώπη, ωστόσο θα μπορούσαμε να πηγαίναμε και καλύτερα.»

Για τον αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ και την παρουσία του κόσμου: «Είναι πολύ σημαντικό το παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ. Αν θέλουμε να εκπληρώσουμε τους στόχους μας και αν θέλουμε στο τέλος της περιόδου να είμαστε στους στόχους μας. Ο κόσμος ειδικά σ’ αυτό το παιχνίδι πρέπει να καταλάβει πόσο σημαντική είναι η παρουσία του. Είναι πολύ καλή η ώρα και η μέρα του παιχνιδιού, είμαι βέβαιος ότι καταλαμβαίνουν ότι η ομάδα τους χρειάζεται. Είμαι σίγουρος ότι θα ανταποκριθούν και το Σάββατο θα σπρώξουν την ομάδα προς τη νίκη».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ