aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΚαραπατάκης: «Χρήματα υπάρχουν, ό,τι χρειαζόμαστε θα πάρουμε»

Καραπατάκης: «Χρήματα υπάρχουν, ό,τι χρειαζόμαστε θα πάρουμε»

Ως το καλύτερο δώρο για την ονομαστική του εορτή χαρακτήρισε το «διπλό» επί της Ζυρίχης ο πρόεδρος της ΑΕΚ, Άντρος Καραπατάκης. Ο ισχυρός άνδρας των κιτρινοπράσινων μιλώντας στην Cytavision μετά τη νίκη της ΑΕΚ στην Ελβετία με 2-1 ανέφερε ότι τα έσοδα από τους ομίλους θα επενδυθούν στην «Αρένα», ενώ ερωτηθείς αν υπάρχουν και χρήματα για μετεγγραφές καθησύχασε τους φίλους της ομάδας.

Αναλυτικά οι δηλωσεις

«Ομολογουμένως από τα καλύτερα δώρα που έχω πάρει μέχρι τώρα στην ονομαστική μου εορτή. Είναι κάτι που θέλαμε και περιμέναμε. Δώσαμε τον καλύτερο μας εαυτό και καταφέραμε να το πετύχουμε. Η νοοτροπία στην ΑΕΚ είναι ότι κάθε παιχνίδι που παίζουμε θέλουμε να το κερδίζουμε. Είμαστε σε καλό δρόμο. Κάθε χρονιά πάμε και καλύτερα. Πρέπει να παραμείνουμε προσγειωμένοι, ταπεινοί και να γινόμαστε ακόμα καλύτεροι για να πετυχαίνουμε τους στόχους μας».

Αν θα πάρουν πριμ οι παίκτες, είπε: «Αυτά είναι συμφωνημένα από την αρχή. Οι παίκτες έχουν το μερίδιο που τους αναλογεί με βάση τη συμφωνία».

Για το που θα επενδυθούν τα χρήματα από τους ομίλους, ανέφερε: «Όλα τα χρήματα από τους ομίλους είπαμε ό,τι θα πάνε στην Αρένα. Θα δούμε. Για μετεγγραφές υπάρχουν χρήματα. Ότι χρειάζεται η ομάδα θα το έχει».

Για τη νίκη και του Απόλλωνα: «Συγχαρητήρια και στα παιδιά του Απόλλωνα, αυτό είναι καλό για όλους μας. Κάθε επιτυχία είναι καλό για όλους».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ