aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Κάποιοι μας κατηγορούν ότι αφήνουμε την ομάδα μόνη»

«Κάποιοι μας κατηγορούν ότι αφήνουμε την ομάδα μόνη»

Οι οργανωμένοι οπαδοί της Νέας Σαλαμίνας «Red Rebels», εξέδωσαν πρόσφατα ανακοίνωση καυστική μέσω της οποίας για άλλη μία φορά εξαπολύουν «πυρά» κατά του ΚΟΑ και του Κράτους για την κάρτα φιλάθλου. Παράλληλα τάσσονται υπέρ των δικαιωμάτων των εκπαιδευτικών οργανώσεων.

Αναλυτικά:

«Κάποιοι μας κατηγορούν ότι αφήνουμε την ομάδα μόνη με την απόφαση και την στάση μας για την καρτα φιλάθλου, του τρομονόμου γενικότερα.

Κάποιοι προσπάθησαν να μας κάνουν υποδείξεις για αλλαγή πλευσης.

Κάποιοι υποστηρίζουν ότι αγαπάνε περισσότερο την ομάδα από μας αγνοώντας το πόσο μας πληγώνει η αναγκαστική απομάκρυνση από ότι μας εκφράζει σε όλη μας τη ζωή.

Κάποιοι ειπαν, λένε και θα πουν ακόμα πολλά για μας.

Το λέμε τώρα και θα το λέμε για όσο ακόμη χρειαστεί. Η αντίσταση μας είναι ο μόνος τρόπος για να πέσει ο νόμος είναι ο μόνος τρόπος για να αρθεί το θατσερικό αυτό μέτρο της κάρτας.

Η αντίσταση μας όμως δεν μένει εδώ.

Η αντίσταση μας δεν περιορίζεται στα του ποδοσφαίρου και του αθλητισμού.

Η αντίσταση μας πλατυάζει και στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η παιδεία.

Η αντίσταση μας και η αλληλεγγύη μας θα είναι δεδομένη σε κάθε μορφής αγώνα ενάντια σε μονομερείς αποφάσεις και ετσιθελισμούς.

Καλούμε όλα τα μέλη και φίλους των “Red Rebels” σε συστράτευση και δυναμική παρουσία στην πορεία των εκπαιδευτικών οργανώσεων. Ραντεβού λοιπόν την Τρίτη στις 28 του μήνα στις 18:00 έξω από το Υπ. Οικονομικών.

Υ.Γ.: Τα μέτρα της λιτότητας και της υποταγής θα πέσουν με εξέγερση και πάλη ταξική».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ