aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΚαντονά: «Υποφέρω όταν παρακολουθώ τη Γιουνάιτεντ»

Καντονά: «Υποφέρω όταν παρακολουθώ τη Γιουνάιτεντ»

«Χείμαρρος» ήταν ο Ερίκ Καντονά σε πρόσφατες δηλώσεις του, καθώς εξομολογήθηκε πως υποφέρει όταν παρακολουθεί αγώνες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και έκανε δριμεία κριτική στον Ζοζέ Μουρίνιο.

«Δεν είναι ο σωστός άντρας για την σωστή γυναίκα», είπε χαρακτηριστικά ο θρύλος των «κόκκινων διαβόλων» για τον Πορτογάλο. Ο 52χρονος πλέον Γάλλος, κατέκτησε τέσσερα πρωταθλήματα Αγγλίας με τον σύλλογο του Μάντσεστερ υπό την καθοδήγηση του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον και επιχείρησε να συγκρίνει τους δύο τεχνικούς.

«Φταίει ο τρόπος που αγωνίζεται. Μπορείς να χάνεις παιχνίδια, αλλά ρισκάρεις. Χάνεις από τη Γιουβέντους και έχουν 70% κατοχή της μπάλας στο Ολντ Τράφορντ. Μπορείς να το φανταστείς αυτό με τον Φέργκιουσον στον πάγκο», αναρωτήθηκε. 

«Υποφέρω και υποφέρω ακόμα παραπάνω όταν βλέπω τη Μάντσεστερ Σίτι να παίζει τόσο υπέροχα. Πιστεύω πως τα παιδιά πρέπει να έχουν παραδείγματα. Χρειάζονται μεγάλους παίκτες, μεγάλα κινήματα, δημιουργικό ποδόσφαιρο για να ταυτιστούν με κάποιον ποδοσφαιριστή η μια ομάδα. Πιστεύω πως έτσι χάνουν μια ολόκληρη γενιά νεαρών ποδοσφαιριστών. Οι νεαροί ταυτίζονται με τον τρόπο που αγωνίζεται η Σίτι. Μπορούμε να το αποδεχτούμε αυτό; Όχι», υποστήριξε ο Καντονά. 

Ερωτώμενος, τέλος, για το ποιόν θα ήθελε να αναλάβει προπονητής, εξέφρασε την επιθυμία να δει έναν πρώην παίκτη του συλλόγου: «Στη Γιουνάιτεντ δεν δίνουν ποτέ την ευκαιρία σε έναν παίκτη που ξέρει από μέσα τον σύλλογο, που γνωρίζει την ταυτότητα και την φιλοσοφία της ομάδας. Δεν θέλω να νομίζουν ότι το λέω γιατί θέλω να γίνω ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Είναι απλά η αλήθεια».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ