aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΚανονικά Ρεζέντε και Μπενίτεθ

Κανονικά Ρεζέντε και Μπενίτεθ

Σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων μπήκαν οι Άρτουρ Ρεζέντε και Ντάνι Μπενίτεθ που αντιμετώπιζαν κάποια μικροπροβλήματα τις τελευταίες  μέρες. Και οι δυο τους θα διαφανεί μέσα από τη σημερινή προπόνηση, αν θα ξεκινήσουν από την αρχή. Θα είναι πάντως στην αποστολή και οι δύο. Αν δεν ξεκινήσουν, η επιθετική τετράδα θα αποτελείται από τους Μέσκα, Σάσι, Αλντάιρ, Αρουαμπαρένα. Δεν αποκλείεται όμως να δούμε στο αρχικό σχήμα και έναν από τους Λεόνσο και Ηλία.

Από εκεί και πέρα, επέστρεψε από την πατρίδα του ο Φιντέλις Ιρένε και άρχισε προπονήσεις. Ο νεαρός μέσος που έδωσε υποσχέσεις με τις εμφανίσεις του στην Ευρώπη, έχει πολλές πιθανότητες να ξεκινήσει αύριο. Θέση στην ενδεκάδα διεκδικεί και ο Ντιαλό Αλντάιρ. Οι δύο ποδοσφαιριστές αποτελούν τις μεγάλες ελπίδες της ΑΕΛ. Ο πρώτος στη μεσαία γραμμή και ο δεύτερος στην επίθεση έχουν δείξει πολύ καλά στοιχεία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ