aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Κανονιές» στις όχθες του Τάμεση (vid)

«Κανονιές» στις όχθες του Τάμεση (vid)

Το να παρομοιάσει κανείς αυτήν την εποχή την Άρσεναλ του Ουνάι Έμερι με… τρένο δεν θα ‘ναι και καμιά τεράστια υπερβολή. Μετά το δύσκολο ξεκίνημα κόντρα σε Μάντσεστερ Σίτι και Τσέλσι, που έφερε ισάριθμες ήττες, οι «Κανονιέρηδες» δείχνουν ασταμάτητοι. Και με αυτή τη φόρα πέρασαν και από τις όχθες του Τάμεση, επικρατώντας με το εντυπωσιακό 5-1 της Φούλαμ στο Κρέιβεν Κότατζ, φτάνοντας έτσι τις έξι συνεχόμενες νίκες στην Premier League.

Η Φούλαμ στο πρώτο μέρος ήταν καλή και χρειάστηκε μια ωραία επέμβαση του Λένο στο 3′ σε προσπάθεια του Βιέτο για να μην μείνει η Άρσεναλ πίσω στο σκορ. Οι «Κανονιέρηδες» ήταν αυτοί που πήραν το προβάδισμα στο 29′ με όμορφο γυριστό του Λακαζέτ, ωστόσο οι «Κότατζερς» που δικαιούνταν κάτι από το πρώτο μέρος βάσει της εικόνας τους έφτασαν στην ισοφάριση (1-1) στο 43′ με εξαιρετικό πλασέ του Σίρλε ύστερα από ασίστ του Βιέτο.

Στο δεύτερο μέρος, η Άρσεναλ μπήκε καλύτερα και ο Λακαζέτ σημείωσε και το δεύτερο τέρμα για να βάλει την ομάδα του ξανά μπροστά στο σκορ. Στο 49′ με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή, ο Γάλλος επιθετικός έστειλε για δεύτερη φορά την μπάλα στα δίχτυα γράφοντας το 1-2 και από εκεί και μετά ανάλαβαν δράση άλλοι για τον περίπατο των «Κανονιέρηδων».

Στο 67′ μία αντεπίθεση που ξεκίνησε από τον Ράμσεϊ, ο οποίος μόλις είχε περάσει ως αλλαγή, είχε ως τελικό αποδέκτη τον Ουαλό μέσο, που με πανέξυπνο τακουνάκι έγραψε με εντυπωσιακό τρόπο το 1-3. Τα… κερασάκια στην τούρτα μπήκαν, όμως, από τον Ομπαμεγιάνγκ, που επίσης είχε μπει στο δεύτερο μέρος ως αλλαγή. Αρχικά με πανέμορφο γυριστό στο 79’ και στη συνέχεια με ωραίο τελείωμα στις καθυστερήσεις, η Άρσεναλ πήρε με εμφατικό τρόπο (1-5) την έκτη της σερί νίκη στην Premier League που την έφερε προσωρινά στον ένα βαθμό από την κορυφή. Όσο για τη Φούλαμ, αυτή παρέμεινε σε απόσταση αναπνοής από τη διακεκαυμένη ζώνη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ