aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΚανένας «συναγερμός»

Κανένας «συναγερμός»

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Γκόρντον Σίλντενφελντ και Ντάνιελ Πράνιτς ακολούθησαν χθες ατομικό πρόγραμμα προπόνησης και όπως είναι λογικό δύο μέρες πριν από το ντέρμπι με την ΑΕΛ αυτή η εξέλιξη προκαλεί μία μικρή ανησυχία στις τάξεις του συλλόγου. Πρόκειται για δύο βασικότατα και υπερπολύτιμα γρανάζια της μηχανής της «Κυρίας» και ο Ρόνι Λέβι δεν θέλει καν να σκέφτεται το ενδεχόμενο να απουσιάσουν από το ντέρμπι με την ΑΕΛ.

Οι πρώτες ενδείξεις δείχνουν ότι δεν αντιμετωπίζουν κάτι το ανησυχητικό και ότι εκτός απροόπτου θα τεθούν στη διάθεση του Λέβι το Σάββατο. Σημαντική κρίνεται η σημερινή τελευταία προπόνηση που ίσως ξεκαθαρίσει το όλο σκηνικό. Πάντως, ο Ισραηλινός τεχνικός έχει δείξει ότι σε παρόμοιες περιπτώσεις ρίχνει τους παίκτες του στα βαθιά, εκτός αν ένα πρόβλημα είναι πολύ σοβαρό.

Διαβάστε επίσης: Μικρο-ενοχλήσεις για Σίλντενφελντ και Πράνιτς

Με τα υφιστάμενα δεδομένα, Σίλντενφελντ και Πράνιτς θα είναι κανονικά στην αποστολή του ντέρμπι αλλά και στην αρχική ενδεκάδα. Απ’ εκεί και πέρα ατομικό πρόγραμμα και χθες ακολούθησαν Μπανταλόφσκι και Σισέ και όλα δείχνουν ότι θα μείνουν και σε αυτό το παιχνίδι εκτός. Κανονικά προπονείται ο Καλό, ο οποίος δεν αποκλείεται να πάρει και φανέλα βασικού.

Το παιχνίδι με την ΑΕΛ είναι πολύ σημαντικό για την Ανόρθωση, μιας και θέλει να πάρει το ντέρμπι στο «σπίτι» της και να τελειώσει την πρώτη φάση του πρωταθλήματος στην κορυφή. Συνάμα, με ενδεχόμενη νίκη θα αφήσει αρκετά πίσω την ΑΕΛ και θα μπορέσει να εκμεταλλευθεί τυχόν απώλειες από τις υπόλοιπες ομάδες. Το «κλειδί» για την Ανόρθωση θα είναι να βρει τρόπο να ξεκλειδώσει την πολύ καλή αμυντική λειτουργία της ΑΕΛ και απ’ εκεί και πέρα η ίδια να κλείσει τους χώρους και να μην επιτρέψει να παραβιαστεί η εστία της. Πάνω σε αυτό το κομμάτι στηρίζει αρκετά στα δύο της «φτερά», τον Ράγιος αλλά και τα ανεβάσματα του Πράνιτς που μετρά ήδη έξι ασίστ και έχει σημαντικό ρόλο στο χτίσιμο επιθετικών προσπαθειών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ