aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Κανένας μισθοφόρος, όσο ταλέντο και να έχει...»

«Κανένας μισθοφόρος, όσο ταλέντο και να έχει…»

Οι οργανωμένοι οπαδοί της Νέας Σαλαμίνας «Red Rebels», τοποθετούνται για το γεγονός πως η ομάδα τους είναι συνεχώς στην επικαιρότητα, βάσει των πληροφοριών για τους παίκτες που θα φύγουν για άλλες ομάδες.

Αναλυτικά:

«Δυστυχώς η ομάδα μας βρίσκεται στο επίκεντρο κάποιων αθλητικών ιστοσελίδων και δέχεται επίθεση με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. Θέλουμε να επισημάνουμε ότι η Νέα Σαλαμίνα Αμμοχώστου δεν είναι κανένας ποδοσφαιριστής. Κανένας μισθοφόρος όσο ταλέντο και να έχει δεν είναι μεγαλύτερος απ το σωματείο μας. 70 χρόνια ιστορίας ανήκουν στο σωματείο και τον κόσμο. Σε κανένα άλλο. Όσο υπάρχει η Αμμόχωστος θα υπάρχει η Σαλαμίνα.

Καλούμε όλο τον περήφανο ερυθρόλευκο κόσμο να κλείσει τα αυτιά του και να στηρίξει κάθε προσπάθεια από το τεχνικό επιτελείο. Εκφράζουμε δημόσια και ξεκάθαρα την πίστη μας προς τους διοικούντες πως θα συνεχίσουν το έργο που οι ίδιοι δημιούργησαν.

Αφού αναφερόμαστε στο έργο του Δ.Σ., θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τα άτομα τα οποία αποχώρησαν από το συμβούλιο του σωματείου μας για όλα όσα πρόσφεραν.

Για όσους αναλαμβάνουν τώρα, θα θέλαμε αρχικά να τους συγχαρούμε για την εκλογή τους και έπειτα να ζητήσουμε την αφοσίωση τους όπως έδειξαν και άλλοι πριν απ’ αυτούς. Επίσης θέλουμε να τους διαβεβαιώσουμε ότι θα τους στηρίξουμε με κάθε μας δύναμη για να πετύχουμε το καλύτερο για το αθλητικό πνευματικό σωματείο Νέα Σαλαμίς Αμμόχωστου 7-3-48.

Υ.Γ.: Ήταν μην γίνει η αρχή… δεν αντιστρέφεται τώρα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ