aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Κανείς πρωταθλητής τον Ιανουάριο. Περιμένουμε κάτι μετεγγραφικά»

«Κανείς πρωταθλητής τον Ιανουάριο. Περιμένουμε κάτι μετεγγραφικά»

Απόλυτη ικανοποίηση επικρατεί στην Ανόρθωση μετά την σπουδαία επιτυχία επί του ΑΠΟΕΛ. Στην «Κυρία» παρά το +9 από τους «γαλαζοκίτρινους» κρατούν χαμηλούς τόνους με τον εκπρόσωπο Τύπου της ομάδας να τονίζει ότι καμία ομάδα δεν στέφθηκε πρωταθλήτρια τον Ιανουάριο. Ο Σάββας Πηλακούτας μιλώντας στο ραδιόφωνο του Super Sport FM (104.0) στάθηκε στη μαχητικότητα των παικτών, την παρουσία του κόσμου και τα μετεγγραφικά.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

Για τη νίκη στο ντέρμπι: «Ήταν μια σημαντική νίκη γιατί καλούμασταν να εκμεταλλευτούμε το αποτέλεσμα και την ισοπαλία της Ομόνοιας για να αυξήσουμε τη διαφορά μας από αυτήν, αλλά να αυξήσουμε και τη διαφορά από τον ΑΠΟΕΛ. Ήταν ένα παιχνίδι χωρίς πολλές φάσεις. Ήταν μια μεγάλη μάχη για τους ποδοσφαιριστές στο γήπεδο και για τους προπονητές στους πάγκους. Όπως είπε και ο προπονητής μας, δεν είναι και το πιο εύκολο να περιορίζεις την ομάδα του ΑΠΟΕΛ και να σου κάνει μόνο μια φάση. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν βοήθησαν και οι ποδοσφαιριστές της μεσοεπιθετικής γραμμής. Αυτή η μεγάλη προσπάθεια, η θέληση και η συγκέντρωση μας βοήθησαν. Αυτά μας έδωσαν τη νίκη σε ένα παιχνίδια που όπως είπα και πιο πάνω μας έδωσε την ευκαιρία να αυξήσουμε την διαφορά. Χαρίσαμε και μια σημαντική νίκη στον κόσμο μας» είπε αρχικά και πρόσθεσε:

Αν σημαίνει κάτι το +9 από τον ΑΠΟΕΛ: «Είμαστε εντός των στόχων μας και είναι λογικό και επόμενο να επικρατεί ικανοποίηση. Την ίδια ώρα υπάρχει μπόλικος δρόμος, κανείς δεν κατακτά το πρωτάθλημα από τον Ιανουάριο. Είναι και τα πλέι οφ. Βλέπουμε την ομάδα μας να έχει την καλύτερη επίθεση και άμυνα και τον καλύτερο απολογισμό στα ντέρμπι. Είναι σημαντικά στοιχεία αυτά. Χρειάζεται να συνεχίσουμε το ίδιο, ταπεινά, προσγειωμένα, να βλέπουμε παιχνίδι με παιχνίδι και αν δείξουμε συνέπεια δεν έχουμε να φοβηθούμε κάτι. Τώρα έχουμε Κύπελλο με τον Ολυμπιακό, μετά ντέρμπι με την Ομόνοια και γενικότερα υπάρχουν συνεχόμενα παιχνίδια τα οποία θα πρέπει να διαχειριστούμε».

Για τον κόσμο: «Δεν είναι τυχαίο που το τόνισε στις δηλώσεις του ο Τιμούρ Κετσπάγια. Ο κόσμος δημιούργησε πολύ καλή ατμόσφαιρα και στήριξε την ομάδα. Το ένιωσαν οι ποδοσφαιριστές. Τους ευχαριστούμε για την στήριξή τους και τους θέλουμε δίπλα μας μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος ακόμα και όταν έρθουν και άσχημα αποτελέσματα».

Τι γίνεται με τους τραυματίες; «Πρέπει να περιμένουμε για όλους. Αποχώρησε τραυματίας ο Ράγιος, ο Λόρια αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα και θα περάσει από εξετάσεις. Στον Βασιλακάκη έγιναν ράμματα στο κεφάλι και θα δούμε και με αυτόν τι θα γίνει».

Για τα μετεγγραφικά: «Δεν αποκλείεται πολύ σύντομα να έχουμε νέα. Βέβαια σε μια μετεγγραφική περίοδο όλα μπορούν να αλλάξουν όταν δεν υπάρχουν υπογραφές. Ευελπιστούμε ότι θα κλείσει κάτι όπως επιθυμούμε».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ