aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Κανείς δεν ξέρει αν θα ξαναπαίξει ποδόσφαιρο ο Κασίγιας…»

«Κανείς δεν ξέρει αν θα ξαναπαίξει ποδόσφαιρο ο Κασίγιας…»

Σε αρκετά πρώιμο στάδιο είναι οι εκτιμήσεις για το ποδοσφαιρικό μέλλον του Ίκερ Κασίγιας, αφού οι γιατροί του δεν είναι σε θέση να πουν με σιγουριά, αν ο «Άγιος Ίκερ» θα μπορέσει να παίξει ξανά ποδόσφαιρο.

Ο γιατρός της Πόρτο, Νέλσον Πούγκα, τοποθετήθηκε για την κατάσταση της υγείας του Ισπανού πορτιέρε, αλλά ουσιαστικά αυτό που είπε είναι αυτό που κανείς επί της ουσίας δεν ήθελε να ακούσει.

Διαβάστε επίσης: Στο νοσοκομείο με έμφραγμα ο Ίκερ Κασίγιας

«Θα εξαρτηθεί από την απαραίτητη φαρμακευτική αγωγή, από την αξιολόγηση που θα γίνει, όχι μόνο σε καταστάσεις ανάπαυσης, αλλά και άγχους όπως η φυσική άσκηση και επίσης η θέλησή του να συνεχίσει. Αλλά θα αναρρώσει πλήρως και με πολύ ηρεμία, και αρκετή συζήτηση, θα αποφασιστεί αν θα συνεχίσει και αν θέλει και ο ίδιος να συνεχίσει. Είναι καλά, σε σταθερή κατάσταση, με το χιούμορ που τον χαρακτηρίζει, ήρεμος, μαζί με την οικογένειά του. Τώρα ξεκινάει τα πρώτα βήματα της αποκατάστασής του μετά από αυτό το επεισόδιο, το οποίο προφανώς παρουσιάζει κλινική σοβαρότητα» σχολίασε μιλώντας για τον Κασίγιας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ