aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Κάνει τη διαφορά ο Λουκάκου»

«Κάνει τη διαφορά ο Λουκάκου»

Έξι γκολ σε εφτά παιχνίδια με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ λίγους μήνες μετά τη μετεγγραφή του από την Έβερτον, δεν τη λες και δύσκολη την προσαρμογή του Ρομέλου Λουκάκου στο «Ολντ Τράφορντ». Εκεί λοιπόν ποντάρει και ο Ρουντ φαν Νίστελροϊ, ο οποίος εκτιμά πως παρά το βάρος που κουβαλάει ο Βέλγος φορ, έχει όλα τα φόντα για να διαγράψει μία σπουδαία καριέρα στους «κόκκινους διαβόλους», όπως άλλωστε έκανε και ο ίδιος.

«Ο Λουκάκου έκανε καλή αρχή και βρίσκεται αντιμέτωπος με την πίεση ως επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Πάντα υπάρχει η ετικέτα της τιμής γύρω από τον λαιμό σου, ειδικά στα πρώτα παιχνίδια. Εάν δεν σκοράρεις, ο κόσμος λέει “Δεν σκοράρει”. Αλλά ο Ρομέλου σκοράρει και είμαι σίγουρος ότι θα συνεχίσει» ήταν τα πρώτα λόγια του Ολλανδού.

«Όπως και εγώ, νομίζω πως και ο Ρομέλου είναι ένα καθαρό εννιάρι, παίζοντας στην κορυφή. Δεν θα με έβαζες στα άκρα. Το ίδιο και αυτόν», υπογράμμισε, και συνέχισε λέγοντας: «Έχει κάνει πραγματική διαφορά στη Γιουνάιτεντ. Έχει πετύχει πολλά γκολ και έχει τον σωστό προπονητή, τον Ζοσέ Μουρίνιο, για να τον καθοδηγήσει. Θα υπάρξουν δύσκολες στιγμές, αλλά ο Μουρίνιο θα είναι εκεί και ξέρει πώς να τον καθοδηγήσει».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ