aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΚάνει τα πάντα για να «ξυπνήσει» τους παίκτες της Γιουνάιτεντ ο Σόλσκιερ!

Κάνει τα πάντα για να «ξυπνήσει» τους παίκτες της Γιουνάιτεντ ο Σόλσκιερ!

Τα πάντα για να «ξυπνήσει» τους ποδοσφαιριστές της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κάνει ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ πριν το ντέρμπι με τη Σίτι.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, βρίσκεται σε κακή κατάσταση μετά από τον αποκλεισμό από το Champions League αλλά και από την ντροπιστική τεσσάρα από την Έβερτον του Μάρκο Σίλβα ενώ, κινδυνεύει να μείνει εκτός της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Ο Νορβηγός τεχνικός πριν το μεγάλο ντέρμπι απέναντι στη Σίτι αποφάσισε να πάει την ομάδα στο παλιό προπονητικό κέντρο «The Cliff», από το οποίο οι ”κόκκινοι διάβολοι” έφυγαν πριν 19 χρόνια, με σκοπό να «ξυπνήσει» τους παίκτες του ενώ, τόνισε πως πρέπει να παίξουν για το σήμα στη φανέλα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ