aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΚάνει «μπάσιμο» για Ντιμπάλα η Μπάγερν!

Κάνει «μπάσιμο» για Ντιμπάλα η Μπάγερν!

Η Μπάγερν Μονάχου αναμένεται να κάνει ολική αναμόρφωση στο ρόστερ το ερχόμενο καλοκαίρι, ενώ θα γίνουν αρκετές μεταγραφικές κινήσεις και στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Όπως αναφέρουν γερμανικά Μέσα οι διοικούντες τη Μπάγερν αποφάσισαν πως θα βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη για να φέρουν στην Γερμανία τον Πάουλο Ντιμπάλα, θεωρώντας πως είναι ο ιδανικός ποδοσφαιριστής για να δώσει άλλον αέρα στην επίθεση των Βαυαρών.
Τα εν λόγω δημοσιεύματα υποστηρίζουν πως η Μπάγερν θα κάνει πρόταση για την απόκτηση του 24χρονου επιθετικού, η οποία θα ξεπερνάει τα 100 εκατ. ευρώ.

Οι Βαυαροί θέλουν να εκμεταλλευτούν την δυσαρέσκεια του ποδοσφαιριστή μετά την απόκτηση του Κριστιάνο Ρονάλντο, καθώς δεν έχει τις ίδιες αρμοδιότητες στην Γιουβέντους και θα θελήσουν να πείσουν τον Ντιμπάλα, τάσσοντας του πρωταγωνιστικό ρόλο στην ομάδα.

Ωστόσο την τελευταία λέξη θα την πει η Γιουβέντους, που μέχρι στιγμής δεν φαίνεται διατεθειμένη να χάσει τον Αργεντινό επιθετικό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ