aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΚάνει άνω κάτω τη Μπαρτσελόνα ο Μπαρτομέου

Κάνει άνω κάτω τη Μπαρτσελόνα ο Μπαρτομέου

Πολλές αντιδράσεις προκαλεί η (προεκλογική) κίνηση του προέδρου της Μπαρτσελόνα να ζητήσει τις παραιτήσεις αντιπροέδρων.

Μετά το σκάνδαλο που είχε αποκαλυφθεί τον Φεβρουάριο, με την διοίκηση να έχει προσλάβει εταιρεία για να δυσφημεί παίκτες της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, πολλοί ήταν αυτοί που είχαν ζητήσει πρόωρες εκλογές.

Με αφορμή την κρίση του κορωνοϊού δεν υπάρχει πλέον περίπτωση για πρόωρες εκλογές και ο Ζοζέπ Μαρία Μπαρτομέου θέλει να ολοκληρώσει την θητεία του, που λήγει το 2021. Παρόλα αυτά και με στόχο την ανανέωση της θητείας του ο Μπαρτομέου θέλει να αλλάξει την σύσταση του Διοικητικού Συμβουλίου. Έτσι ζήτησε την παραίτηση του Εμίλ Ρουσάουντ και θέλει να βάλει ανθρώπους εμπιστοσύνης τους.

Σύμφωνα με το καταστατικό της Μπαρτσελόνα ο πρόεδρος δεν έχει δικαίωμα να απομακρύνει εκλεγμένα μέλη, γι αυτό και ζητάει την παραίτησή τους. Σε περίπτωση που δεν απομακρυνθούν ο Μπαρτομέου έχει σκοπό την αναδιάρθρωση του ΔΣ και να βάλει στις θέσεις του αντιπροέδρου ανθρώπους της απόλυτης εμπιστοσύνης του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ