aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΚανέδα: «Δεν μπορώ να αναφερθώ σε οτιδήποτε άλλο εκτός…»

Κανέδα: «Δεν μπορώ να αναφερθώ σε οτιδήποτε άλλο εκτός…»

Για την μέχρι τώρα πορεία της προετοιμασίας της ΑΕΚ μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας, Νταβίντ Κενέδα. Ο Ισπανός τεχνικός εξέφρασε την ικανοποίηση του για την ανταπόκριση των ποδοσφαιριστών στις προπονήσεις, αλλά και στα φιλικά παιχνίδια και αναφέρθηκε στην σκληρή δουλειά που πρέπει απαραίτητα να συνεχιστεί, προκειμένου να εμφανιστεί η ομάδα έτοιμη στα επίσημα παιχνίδια.

«Σαν ξεκίνημα και σαν μία πρώτη εντύπωση μπορώ να πω ότι είμαι πολύ ικανοποιημένος δουλεύουν αρκετά μέσα στο γήπεδο μέχρι στιγμής στις προπονήσεις και στα φιλικά παιχνίδια. Παρουσιάζουν μία πολύ καλή εικόνα και είμαι αρκετά ικανοποιημένος από αυτούς. Η κατάσταση είναι ιδιαίτερη λόγω αυτών που συνέβησαν και δεν έχουν να κάνουν με το ποδόσφαιρο. Για μας όμως που είμαστε στο ποδόσφαιρο είναι μία προετοιμασία σε φυσιολογικούς ρυθμούς, αυτούς που έχουμε συνηθίσει να ακολουθούμε. Σίγουρα η κατάσταση με τον Κορωνοϊό επηρέασε αρκετά σε ότι αφορά τις οικογένειες τους, αλλά οι ποδοσφαιριστές δουλεύουν πάρα πολύ σκληρά και είμαι πολύ ευχαριστημένος από αυτό. Δεν μπορώ να αναφέρω οποιοδήποτε άλλο τρόπο πέραν από την σκληρή δουλειά. Χωρίς σκληρή δουλειά είναι αδύνατο να κάνεις καλή ομάδα, να εκμεταλλευτείς αυτό το διάστημα της προετοιμασίας. Το πιο σημαντικό πέραν από τις προπονήσεις, είναι τα παιχνίδια, να είσαι ανταγωνιστικός και να προσπαθείς να τα κερδίζεις. Θα προσπαθήσουμε να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό και εάν το κάνουμε αυτό σίγουρα θα είμαστε όλοι μας πολύ χαρούμενοι», δήλωσε ο Ισπανός προπονητής. 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ