aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΚανέδα: «Από μένα δεν θα ακούσετε περισσότερα λόγια»

Κανέδα: «Από μένα δεν θα ακούσετε περισσότερα λόγια»

Την πρώτη συνέντευξη Τύπου της νέας σεζόν παραχώρησε το μεσημέρι του Σαββάτου (22/8) ο τεχνικός της ΑΕΚ, Νταβίδ Κανέδα. Ο Ισπανός τεχνικός αναφέρθηκε στο παιχνίδι της Δευτέρας (24/8) με τη Νέα Σαλαμίνα, την πορεία του προγραμματισμού, τους στόχους της ομάδας και όλα όσα αφορούν τους Λαρνακείς.

Aναλυτικά όσα δήλωσε

Για το παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα: «Με τις συνθήκες που υπάρχουν, είναι δύσκολο να κάνεις εκτιμήσεις. Περιμένουμε ένα δύσκολο παιχνίδι.Μοναδικοί τραυματίες, Αντωνιάδης και Ναούμ. Στα τελευταία μας φιλικά δεν είχαμε τόσο καλή απόδοση. Προσπαθούμε να κάνουμε παιχνίδι από πίσω, είναι ένας τομές που πρέπει να βελτιωθούμε ως ομάδα».

Για τους στόχους της ΑΕΚ: «Αυτή την στιγμή η ομάδα πρέπει να βελτιωθεί για να πετύχει τους στόχους της. Μέσα από τη βελτίωση προσδοκούμε να φτάσουμε σε καλύτερες επιλογές. Από μένα δεν θα ακούσετε περισσότερα λόγια. Θεωρώ ότι είναι θέμα χρόνου να υπάρχει βελτίωση».

Για την ετοιμότητα της ομάδας στην πρεμιέρα: «Είναι αδύνατο μια ομάδα να είναι 100% έτοιμη στην πρεμιέρα. Φυσικά όταν έχεις ποιοτικούς ποδοσφαιριστές γίνεται πιο εύκολο το έργο του προπονητή. Δικαίως ο κόσμος ζητάει αποτελέσματα από την 1η αγωνιστική».

Για την παράδοση στις πρεμιέρες: «Το παρελθόν είναι η προϊστορία, αλλά μπορούμε να ξεκινήσουμε με νίκη κόντρα στην παράδοση των τελευταίων χρόνων. Κάθε παιχνίδι κρίνεται από την παρουσία των δύο ομάδων στον αγωνιστικό χώρο».

Για τους ποδοσφαιριστές που είναι εκτός πλάνων: «Για μένα κάθε ποδοσφαιριστή που βρίσκεται στην ομάδα, μέχρι την τελευταία του μέρα είναι ποδοσφαιριστής της ομάδας και τον υπολογίζω χωρίς καμία εξαίρεση».

Για τις μετεγγραφές: «Κάναμε κάποιες μεταγραφές και περιμένουμε τις τελευταίες κινήσεις. Αλλά εμένα σαν προπονητής δουλειά μου είναι να προπονώ και να προετοιμάζω τους ποδοσφαιριστές που υπάρχουν στην ομάδα μου».

Το μήνυμα προς τον κόσμο: «Παίζουμε για τους φιλάθλους, έστω και αν δεν έχουμε την υποστήριξή τους. Το πιο σημαντικό είναι να μπορέσουμε να φτάσουμε στο απόλυτο των φιλοδοξιών. Οι οπαδοί θέλουν εκτός από αποτελέσματα, να δουν την ομάδα να φτάσει στο μάξιμουμ της απόδοσης. Και αυτό είναι που ζητάω και το μήνυμα που θέλω να στείλω στους φιλάθλους. Θέλω να φτιάξω μια δυνατή ομάδα που να παλεύει όλα τα παιχνίδια και να παίρνει νίκες σε όλα τα παιχνίδια».

Δείτε ζωντανά τη συνέντευξη Τύπου

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ