aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Κάνατε τον Πάμπο-Μουρίνιο και την Ομόνοια-Ρεάλ»

«Κάνατε τον Πάμπο-Μουρίνιο και την Ομόνοια-Ρεάλ»

Με «καζάνι που βράζει» μοιάζουν οι οπαδοί της ΑΕΚ μετά την τραγική εικόνα που είχε η ομάδα τους στο ντέρμπι με την Ομόνοια. Η άσχημη εμφάνιση των παικτών του Ιμανόλ Ιδιάκεθ, επίφερε και την βαριά ήττα με 2-5 στο ΓΣΠ και ο οργανωμένοι φίλοι των κιτρινοπράσινων «Guardians», προέβησαν σε μία «εξοργισμένη» ανάρτηση στο Facebook.

«Προς παίκτες & τεχνική ηγεσία: Κάνατε τον Πάμπο-Μουρίνιο, τον Παναγή-Μπουφόν, την Ομόνοια-Ρεάλ Μαδρίτης. Η “ομάδα” ήταν για κλάματα. Έλεος! Πρoς διοίκηση: Kόψετε τους τα Νippon, τα Lush, τους άμμους, τα preserve, τα club. Η υπομονή και ο “καθοσπρεπισμός” έχουν τα όρια τους! Στα επόμενα τρία παιχνίδια που ακολουθούν επιβάλλεται τρία στα τρία ασυζητητί!», αναφέρουν μεταξύ άλλων οι «Guardians».

Από την ανάρτησή τους, δεν δημοσιεύσαμε κάποιες αναφορές απρεπούς και απειλητικού περιεχομένου. Παράλληλα, η ανάρτησή τους «συνοδευόταν» με ένα μαύρο φόντο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ