aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαKαμία ταυτοποίηση

Kαμία ταυτοποίηση

Με ανακοίνωσή της, η διοίκηση της ΑΕΛ ενημερώνει ότι έπειτα από επίσημη απάντηση που απέστειλε ο ΓΣΠ κατόπιν ερωτήματος της Λεμεσιανής ομάδας, στον εκτός έδρας αγώνα με την Ομόνοια (21/10/17) στις 18:00, δεν θα υπάρξει καμία ταυτοποίηση κατά την είσοδο όλων των φιλάθλων που θα παρακολουθήσουν τον αγώνα.

Κατόπιν τούτου η διάθεση των εισιτηρίων θα συνεχιστεί κανονικά σήμερα Σαββάτο από τις 09:00 μέχρι και τις 13:00 από το AEL official shop χωρίς την αναγραφή των στοιχείων του κατόχου του εισιτηρίου από το προσωπικό της ομάδας μας επάνω στο εισιτήριο.

Η πώληση των εισιτήριων θα γίνεται με την επίδειξη της κάρτας του προγράμματος «Η ΑΕΛ είσαι εσύ». Όσοι δεν είναι κάτοχοι της κάρτας του προγράμματος «Η ΑΕΛ είσαι εσύ», μπορούν να την εκδώσουν στον ίδιο χώρο και κοστίζει €10. Εισιτήρια θα πωλούνται μόνο με μετρητά.  Δεν θα ανοίξουν ταμεία για τους φιλάθλους της ομάδας μας στο νότιο πέταλο.

Τιμές εισιτηρίων: Κανονικό €15, μαθητικό €10, παιδικό €1.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ