aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΚαμία ρήτρα στο αναπροσαρμοσμένο συμβόλαιο του Κωστή

Καμία ρήτρα στο αναπροσαρμοσμένο συμβόλαιο του Κωστή

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ

Καμία ρήτρα δεν υπάρχει στο νέο αναπροσαρμοσμένο συμβόλαιο του Ιωάννη Κωστή της Νέας Σαλαμίνας, όπως πληροφορηθήκαμε από ανθρώπους του συλλόγου.

Υπενθυμίζουμε πως ο 19χρονος μέσος των ερυθρόλευκων, είχε συμβόλαιο μέχρι το 2022, αλλά όταν υπέγραψε για πρώτη φορά επαγγελματικό, ήταν για 1+1+1 χρόνια. Πλέον, αναπροσαρμόστηκε το συμβόλαιό του και έγινε κλειστό μέχρι το 2022, με αυξημένες οικονομικές απολαβές και χωρίς ρήτρα.

Άρα, εάν οποιαδήποτε ομάδα επιθυμεί να αγοράσει τον ποδοσφαιριστή μέσα στην επόμενη τριετία, η Νέα Σαλαμίνα θα μπορεί να οριοθετήσει οποιοδήποτε οικονομικό όρο ως αφετηρία διαπραγματεύσεων και εννοείται πως αν πωληθεί μελλοντικά ο Κωστή, θα αξιολογηθεί και η πιθανότητα για λήψη ποσοστού μεταπώλησης.

Η αναπροσαρμογή συμβολαίων με καλύτερους οικονομικούς όρους, είναι μία τακτική η οποία ακολουθείται στον βαρωσιώτικο σύλλογο κατά τα τελευταία χρόνια, με νεαρούς εξελίξιμους ποδοσφαιριστές, ώστε να μην αδικείται κανείς. Το έπραξε αυτό με τον Γιάννη Κούσουλο η Νέα Σαλαμίνα στο παρελθόν, το έπραξε και τον περασμένο Ιανουάριο με τον Θεοδόση Σιαθά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ