aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΚαμία απόφαση για τους Κίβενι-Τάντι, πόλος έλξης οι Σπόλιαριτς-Ρουίθ

Καμία απόφαση για τους Κίβενι-Τάντι, πόλος έλξης οι Σπόλιαριτς-Ρουίθ

Στην Κύπρο βρίσκεται από το μεσημέρι της Τρίτης (2/7) η αποστολή της ΑΕΚ, αφού ολοκληρώθηκε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της στην Πολωνία. Με απολογισμό δυο νίκες και μία ήττα στα φιλικά, ο Ιμανόλ Ιδιάκεθ και οι συνεργάτες του έβγαλαν τα συμπεράσματά τους και πλέον η ομάδα της Λάρνακας μπαίνει στην τελική ευθεία της προετοιμασίας της για την αναμέτρηση με την Πετροκούμπ.

Πάντως, στην Κύπρο δεν έχουν έρθει και οι δυο Άγγλοι υπό δοκιμή ποδοσφαιριστές Τζόζεφ Κίβενι και Σίμραντζιτ Τάντι, δίχως να έχει παρθεί η απόφαση για το μέλλον τους. Για αύριο Τετάρτη (3/7), η τεχνική ηγεσία έδωσε ρεπό στους παίκτες και από την Πέμπτη (4/7) ώς και την Κυριακή οι προπονήσεις θα είναι πρωινές.

Το Σάββατο είναι προγραμματισμένο το φιλικό με τον Εθνικό Άχνας στις 18:30 στο ΑΕΚ Αρένα, με είσοδο 5 ευρώ (δωρεάν για τους κατόχους διαρκείας), ενώ πόλος έλξης για τον κόσμο θα αποτελέσουν τα νέα αποκτήματα Ματίγια Σπόλιαριτς και Ραούλ Ρουίθ.

Επίσης, την Κυριακή είναι προγραμματισμένο το Fan Day της ΑΕΚ, κατά το οποίο θα γίνει η παρουσίαση του ρόστερ της νέας σεζόν. Όλων η προσοχή είναι στραμμένη στον πρώτο αγώνα με την Πετροκούμπ, όπου στόχος είναι η νίκη και αν είναι δυνατό σκορ πρόκρισης από τον πρώτο κιόλας αγώνα.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες από την ΑΕΚ στο Olympic Hotel και στο La Bella Tours.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ