aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΚαμαρώνουν και για Ανδρέα Φράγκο στην ΑΕΛ

Καμαρώνουν και για Ανδρέα Φράγκο στην ΑΕΛ

Αναφορά στην απόδοση που είχε ο Ανδρέας Φράγκος στον αγώνα με την Ομόνοια και στα δύο γκολ του με τα οποία ο Άρης πήρε έναν σημαντικό βαθμό, κάνει η οπαδική ιστοσελίδα «Anatoliki.com».

Αναλυτικά:

«Οπωσδήποτε η παρουσία του Ανδρέα Φράγκος στην φετινή χρονιά δεν περνά απαρατήρητη. Η απόδοση του μέσου μας που αγωνίζεται δανεικός στον Άρη, είναι αρκετά καλή και μάλιστα ίσως να βρίσκεται και στην καλύτερη του κατάσταση στην δεδομένη στιγμή. Ποδοσφαιριστής με πολύ καλή τεχνική κατάρτιση μπορεί να οργανώσει παιχνίδι αλλά και να σκοράρει όπως έδειξε. Είναι βασικός με την ομάδα του Άρη στην φετινή χρονιά.

Φέτος μετρά ήδη οκτώ συμμετοχές και έχει πετύχει και τρία γκολ. Σε αυτά βάλτε και τις ασίστ όχι μόνο στον Άρη αλλά και στην Εθνική Ελπίδων που σχεδόν μόνιμα είναι ο ποδοσφαιριστής που σερβίρει τα γκολ. Χτες ο Ανδρέας ήταν απολαυστικός, με δύο γκολ κόντρα στην Ομόνοια έκανα σμπαράλια την αντίπαλη άμυνα. Ο Φράγκος ολοκληρώνει τον δανεισμό του με το τέλος της χρονιάς και θα επιστρέψει στην ομάδα μας. Αποτελεί σημαντικό περιουσιακό στοιχείο και αυτός για την ομάδα μας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ