aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΚάλυψε το κενό και διακρίθηκε

Κάλυψε το κενό και διακρίθηκε

Στον επαναληπτικό με την Αμπερντίν, ο Απόλλων δεν κέρδισε μόνο την πρόκριση. Είχε κέρδος και κάποιους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι έδωσαν υποσχέσεις για τη συνέχεια. Πρώτος και καλύτερος φυσικά ο Ζάντερ Σαντάνα, για τον οποίο γράφτηκαν ήδη πολλά. Όμως, εξαιρετικός ήταν και ο Άλεφ Ντο Σάντος. Ο 23χρονος Βραζιλιάνος ανασταλτικός μέσος κλήθηκε να καλύψει το κενό του τιμωρημένου Σατσέτι και αρίστευσε.

Ήταν εξαιρετικός και κατέθεσε δείγματα του ταλέντου του. Έτρεξε παντού, κυνήγησε τις φάσεις, έκλεψε μπάλες και αναχαίτισε πολλές επιθετικές προσπάθειες της Αμπερντίν. Ο κόσμος του Απόλλωνα είδε με ικανοποίηση άλλον έναν από τους νεοφερμένους να ξεχωρίζει. Μετά τον Σαντάνα, τον Σκέμπρι και τον Ζελάγια, ο Άλεφ Ντο Σάντος αποδεικνύεται μια πολύ καλή μονάδα.

Ο Απόλλων μειονεκτούσε ποσοτικά πέρσι στους ανασταλτικούς μέσους, αφού ουσιαστικά μόνο δύο είχε η τεχνική ηγεσία στη διάθεσή της, τον Κυριάκου και Σατσέτι. Σε ένα μήνα υπολογίζεται πως θα επιστρέψει και ο Μακρίδης. Έτσι οι επιλογές θα αυξηθούν και ο Σωφρόνης Αυγουστή θα νιώθει καλύτερα κοιτάζοντας προς την πλευρά του πάγκου του, όταν θα χρειαστεί να κάνει αλλαγές.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ