aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΚαλτσάς: «Τους στόχους μας τους θέσαμε στα αποδυτήρια»

Καλτσάς: «Τους στόχους μας τους θέσαμε στα αποδυτήρια»

Στην κάμερα της Cablenet μίλησε ο ποδοσφαιριστής της Ανόρθωσης, Νίκος Καλτσάς, μετά την ευρεία νίκη της ομάδας του (5-1) κόντρα στην ΕΝΠ.

Αναλυτικά: «Πιστεύω ότι μπήκαμε πολύ καλά στο παιχνίδι μετά από ένα άτυχο αποτέλεσμα την προηγούμενη βδομάδα. Είπαμε ότι θέλουμε να παίξουμε αρκετά καλά στο πρώτο ημίχρονο και να μπορέσουμε να σκοράρουμε ένα ή δύο γκολ για να έχουμε εξασφαλίσει τη νίκη και αυτό κάναμε. Ήμασταν συγκεντρωμένοι από το πρώτο λεπτό, δεν χάσαμε καμία μονομαχία και πιστεύω δίκαια κερδίσαμε».

Για τους στόχους της Ανόρθωσης: «Πιστεύω ότι τους στόχους μας τους έχουμε θέσει στα αποδυτήρια. Ξέρουμε όλοι τι θέλουμε να κάνουμε, δεν χρειάζεται να το λέμε συνέχεια προς τα έξω. Από’ κει και πέρα κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, όλα είναι δύσκολα. Βλέπετε ότι όλες οι ομάδες χάνουν και κερδίζουν βαθμούς. Αυτό που θέλουμε να κάνουμε εμείς είναι να βλέπουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και να κερδίζουμε. Στο τέλος θα κάνουμε τον απολογισμό μας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ