aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΚαλτσάς: «Για ένα γκολ χάσαμε το Τσάμπιονς Λιγκ. Η ΚΟΠ για δικούς της λόγους…»

Καλτσάς: «Για ένα γκολ χάσαμε το Τσάμπιονς Λιγκ. Η ΚΟΠ για δικούς της λόγους…»

Χαρούμενος για τη φετινή πορεία της Ανόρθωσης, αλλά όχι και από την πρόωρη ολοκλήρωση της σεζόν στην Κύπρο εμφανίστηκε ο Νίκος Καλτσάς μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6 και τον Δημήτρη Τσακίρη. Μάλιστα, αναφέρθηκε στην συνεργασία του με τον Κετσπάγια όπως επίσης και στο ενδεχόμενο επιστροφής του στην Ελλάδα.

Αναλυτικά μίλησε για:

-την πορεία της Ανόρθωσης: «Σε όλη τη διάρκεια ήμασταν στην πρώτη θέση, αλλά λίγο πριν πάμε στα play offs είχαμε δύο ατυχή αποτελέσματα και μας έπιασε η Ομόνοια. Τελικά για ένα γκολ χάσαμε το εισιτήριο για τα προκριματικά του Champions League».

-τις διαμαρτυρίες για την διακοπή: «Η δική μας ομάδα ήθελε να συνεχιστεί το πρωτάθλημα, αλλά η διοργανώτρια αρχή αποφάσισε για δικούς της λόγους να διακοπεί».

-την παρουσία του στην Κύπρο: «Είναι καλά εδώ στην Κύπρο. Υπάρχουν δυνατές ομάδες, με καλούς παίκτες και υψηλό επίπεδο, που νομίζω όλο και ανεβαίνει. Το ποδόσφαιρο που παίζεται είναι πιο ανοιχτό από ό,τι στην Ελλάδα, με πολλά γκολ».

-το αν είναι ευχαριστημένος από την πορεία του φέτος: «Είμαι αρκετά ευχαριστημένος. Η ομάδα πήγε καλά και εγώ έμεινα ικανοποιημένος. Πλέον περιμένουμε τη νέα σεζόν, που θα έχουμε και τη συμμετοχή στο Europa League».

-τη συνεργασία με τον Κετσπάγια: «Ξέρει καλά την ομάδα, ήταν παίκτης και τώρα προπονητής εκεί. Αυτός με έφερε στην ομάδα και είναι καλή η συνεργασία μας».

-το πέρασμά του από τον Παναθηναϊκό: «Δεν θέλω να μένω στο παρελθόν. Το ποδόσφαιρο είναι σκληρό. Θα πρέπει να κοιτάς μπροστά και όταν σου δίνεται η ευκαιρία να είσαι έτοιμος να την εκμεταλλευτείς».

-το αν θα επέστρεφε στην Ελλάδα: «Από τον Αστέρα έφυγα γιατί η ομάδα είχε τερματίσει χαμηλά. Ήρθε και η πρόταση της Ανόρθωσης, που έχει μεγάλους στόχους, γι’ αυτό και αποχώρησα φιλικά από την Τρίπολη».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ