aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΚαλτσάς: «Δικαιώθηκα! Τρελαμένος ο Τιμούρ»

Καλτσάς: «Δικαιώθηκα! Τρελαμένος ο Τιμούρ»

Για την πορεία της Ανόρθωσης, τη νίκη επί του ΑΠΟΕΛ, το επικείμενο ντέρμπι με την Ομόνοια τον Τιμούρ Κετσπάγια και άλλα πολλά είπε στον Super Sport (104.0) ένας εκ των πρωταγωνιστών της φετινής πορείας που διανύει η «Μεγάλη Κυρία».

Ο λόγος για τον Νίκο Καλτσά, ο οποίος νιώθει δικαιωμένος για την επιλογή του να έρθει στην Κύπρο και την Ανόρθωση, ενώ εξέφρασε την πεποίθηση του πως αν η ομάδα του κερδίσει την Ομόνοια θα έχει το πλεονέκτημα για την κατάκτηση του φετινού τίτλου.

Για τη συνέχεια: «Πρέπει να κρατήσουμε αυτή τη διαφορά, να πάρουμε τις νίκες στη συνέχεια, για να διατηρήσουμε μια απόσταση ασφαλείας μέχρι την έναρξη τον πλέι όφ και να είμαστε πιο άνετοι. Είμαστε μια ομάδα που δεν δέχεται εύκολα γκολ, σκοράρουμε εύκολα άρα μπορούμε να το πράξουμε. Τώρα ακολουθεί το ντέρμπι με την Ομόνοια. Πρέπει να έχουμε βαθμολογικό όφελος. Αν δεν το πράξουμε, θα είναι σαν να μην κερδίσαμε το ΑΠΟΕΛ».

Για το σερί της Ανόρθωσης στο «Αντώνης Παπαδόπουλος»: «Στο γήπεδο μας έχουμε τη βοήθεια του κόσμου μας. Και στα εκτός όμως, πιστεύω πως είμαστε πολύ καλοί, παίρνουμε τις νίκες. Εμείς θέλουμε τους βαθμούς, είτε παίξουμε καλά είτε όχι, σε οποιοδήποτε γήπεδο. Αυτοί οι βαθμοί είναι που μας κρατάνε στην κορυφή της βαθμολογίας».

Για το μυστικό επιτυχίας: «Όλοι προσπαθούμε για το καλύτερο. Όλοι προσπαθούμε και στην άμυνα και στην επίθεση. Είναι συλλογική προσπάθεια. Η ομαδική δουλειά φαίνεται και στο γήπεδο».

Για το ότι κέρδισαν τον ΑΠΟΕΛ χωρίς τον Ράγιος: «Ο Ρούβεν είναι ο ηγέτης της ομάδας. Σκοράρει, δίνει ασίστ. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως αν δεν παίξει ο Ράγιος ή ο Μαργκάσα, ότι δεν θα τα καταφέρουμε. Ευχόμαστε να γυρίσουν όλοι γρήγορα, να είμαστε πλήρεις. Έρχονται δύσκολα παιχνίδια και πρέπει να είμαστε πανέτοιμοι για να κάνουμε τις νίκες που θέλουμε».

Για το αν νιώθει δικαιωμένος για την επιλογή του να έρθεις στην Κύπρο: «Ναι. Η ομάδα είναι πρώτη. Έχει τη δυναμική του κόσμου. Είναι διαφορετική από την ομάδα στην οποία ήμουν. Έκανα μία καλή επιλογή. Πιστεύω ότι δικαιώθηκα με την επιλογή μου».

Για τον Τιμούρ: «Ζει για το ποδόσφαιρο. Είναι τρελαμένος με αυτό που κάνει. Αυτό φαίνεται στην καθημερινότητα του. Εμείς παίρνουμε την τρέλα του και την βγάζουμε στο γήπεδο»

Για τον κόσμο: «Είναι δίπλα μας. Ξέρουμε ότι πέρασε δύσκολα χρόνια. Πιστεύει σε εμάς. Εμείς θα δώσουμε το καλύτερο για να πετύχουμε τους στόχους, που είναι γνωστοί. Θέλουμε να τους κάνουμε χαρούμενους».

Για το ποιες ομάδες θα παλέψουν για τον τίτλο: «Η Ομόνοια έχει πολύ καλή ομάδα, είναι το ΑΠΟΕΛ που έχει την εμπειρία του πρωταθλητισμού. Ο Απόλλωνας έχει επίσης μια ποιοτική ομάδα. Πιστεύω ότι εμείς οι τέσσερις θα διεκδικήσουμε τον τίτλο».

Για το παιχνίδι με την Ομόνοια: «Θα έχουμε ένα μικρό πλεονέκτημα αν κερδίσουμε. Πρέπει όμως κάθε Κυριακή να κερδίζουμε για να είμαστε εκεί ψηλά».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ