aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Καλοβλέπει» τον Βίκτορ Ολατούνζι για την επίθεση

«Καλοβλέπει» τον Βίκτορ Ολατούνζι για την επίθεση

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Ψώνια από την Κύπρο θα θελήσει να κάνει η ΑΕΚ, με τον Τσάβι Ρόκα να έχει εντοπίσει ποδοσφαιριστές που θεωρεί ότι ταιριάζουν στο πλάνο του για την ομάδα που θα «χτίσει» σχεδόν από το μηδέν. Ποδοσφαιριστής που έκανε «κλικ» στον τεχνικό διευθυντή της ΑΕΚ, σύμφωνα με πληροφορίες του «Goal.com.cy», είναι ο Βίκτορ Ολουέμι Ολατούνζι.

Ο 21χρονος (5.9.1999) επιθετικός από τη Νιγηρία στην τρέχουσα σεζόν αγωνιζόταν στην Αλκή Ορόκλινη. Αγωνίστηκε σε 31 αγώνες πρωταθλήματος και πέτυχε 20 γκολ, ενώ κατέγραψε και 8 ασίστ. Ο ύψους 1.90μ. Ολατούνζι αγωνίζεται στην κορυφή της επίθεσης, όμως έχει τη δυνατότητα παρά το ύψος του να καλύψει και θέση στα εξτρέμ. Είναι κάτω των 22 ετών και αν αποκτηθεί δεν θα πάρει θέση στον Κατάλογο Α.

Για τον Ολατούνζι φαίνεται να υπάρχει ενδιαφέρον και από ομάδα του εξωτερικού. Προ του ενταχθεί στο ρόστερ της Αλκής, αγωνιζόταν στην αυστριακή Μάτερσμπουργκ, ενώ την καριέρα του την άρχισε από την Ίντερ Μπρατισλάβα Σλοβακίας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ