aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΚαλοβλέπει Πεδρίνιο η Ανόρθωση για αντι-Ράγιος!

Καλοβλέπει Πεδρίνιο η Ανόρθωση για αντι-Ράγιος!

Έντονες είναι οι διεργασίες του Τιμούρ Κετσπάγια για την εξεύρεση του αντί-Ράγιος και σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που προκύπτουν, ο Πέδρο Φελίπε Μπαρμπόσα Μορέιρα, ή εν συντομία Πεδρίνιο, είναι ο επιτελικός μέσος που θα αντικαταστήσει τον Ράγιος τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ο εν λόγω ποδοσφαιριστής είναι 27 ετών (20/12/1992) και κατάγεται από την Πορτογαλία. Η Ανόρθωση έχει αρχίσει ήδη τις επαφές της με τον 27χρονο, ωστόσο αξιολογούνται κι άλλοι ποδοσφαιριστές. Από το κυανόλευκο στρατόπεδο προκύπτει πληροφόρηση πως ενδιαφέρει τον Γεωργιανό τεχνικό ο οποίος άναψε το πράσινο φως για την έναρξη των συζητήσεων. Ωστόσο, για την ώρα τίποτα δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο.

Ο Πεδρίνιο δεν έχει αγωνιστεί ξανά εκτός Πορτογαλίας, ενώ στο βιογραφικό του αναγράφονται μόνο δύο ομάδες. Άρχισε τη ποδοσφαιρική καριέρα το 2011 από τη Φρεαμούντε, ενώ αποχώρησε το 2016 για την Πάκος Ντε Φερέιρα, στην οποία αγωνιζόταν μέχρι το τέλος της σεζόν 2019-20. Μάλιστα τα τελευταία επτά χρόνια, καταγράφει γεμάτες σεζόν. Πιο κάτω, ακολουθεί το βιογραφικό του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ