aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Καλούμε τον κόσμο της ΑΕΛ σε ειρηνικό συλλαλητήριο»

«Καλούμε τον κόσμο της ΑΕΛ σε ειρηνικό συλλαλητήριο»

Οι οργανωμένοι οπαδοί της ΑΕΛ, εξέδωσαν ανακοίνωση, στην οποία αναφέρουν ότι την Κυριακή (11/11) πριν από τον αγώνα με αντιμέτωπο την ομάδα του Απόλλωνα, θα πραγματοποιήσουν ειρηνικό συλλαλητήριο ενάντια στην κάρτα οπαδού.

Αναλυτικά: «Η ομάδα μας συνεχίζει να μας κάνει περήφανους με τα αποτελέσματα της και παραμένει στην κορυφή της βαθμολογίας. Εκτός από το ποδοσφαιρικό τμήμα, βλέπουμε νέα τμήματα να επαναλειτουργούν (όπως η ποδηλασία) και άλλα να θέτουν τις βάσεις για την επιστροφή τους σε πορείες αντάξιες της ιστορίας τους.

Μετά από χρόνια επανήλθε η ηρεμία στο οικοδόμημα της ΑΕΛ και αυτό οφείλεται τόσο στη σωστή δουλειά που γίνεται στο ποδοσφαιρικό τμήμα, όσο και στην αναδιοργάνωση του σωματείου και των υπόλοιπων τμημάτων. Ο αγώνας που ξεκίνησε ο ΣΥ.Φ.ΑΕΛ πριν 9 μήνες, ήταν ακριβώς για αυτό το σκοπό. Ακόμα όμως δεν έχουμε πετύχει απολύτως τίποτα. Ζητούμε όπως αυτή η δουλειά που γίνεται να συνεχιστεί και να βελτιωθεί, ώστε το μεγαλύτερο σωματείο της Κύπρου να φθάσει και να διατηρηθεί στην κορυφή σε αθλητικό, οργανωτικό και κοινωνικό επίπεδο.

Την ερχόμενη Κυριακή η ποδοσφαιρική μας ομάδα θα υποδεχθεί στην ΑΕΛοκρατούμενη Λεμεσό μας τους επαρχιώτες. Αυτούς που πασχίζουν με τα βίας να ξεπεράσουν την επα σε πρωταθλήματα. Αυτούς που ανταγωνίζονται σε συλλογικούς τίτλους συνοικιακές ομάδες. Αυτούς που πιστεύουν σε μύθους πως είναι θρύλος, όπως μύθος είναι και η φιγούρα στο έμβλημα τους. Αυτούς που δεν υπάρχουν πουθενά μέσα στην πόλη του μπαμπά. Αυτούς λοιπόν την Κυριακή, οι παίκτες μας καλούνται να τους στείλουν μέσα στις τρύπες και στη ναφθαλίνη που τους αρμόζει.

Δυστυχώς, για ακόμα μια φορά θα μείνουμε μακριά από τα τσιμέντα. Ο αγώνας για τις ελεύθερες Κυριακές συνεχίζεται πιο έντονα από ποτέ και σιγά σιγά τα πράγματα παίρνουν το δρόμο τους. Εμείς δεν θα λιποτακτήσουμε λόγω της παρούσας καλής πορείας της ομάδας. Δεν θα κοιτάξουμε την πάρτη μας και τον εαυτό μας, για να δώσουμε πρόσφορο έδαφος σε αυτούς που εξαναγκάζουν ακόμα και άτομα που κάνουν συντήρηση στα γήπεδα, μικρά παιδιά των ακαδημιών και τους προπονητές τους να εκδώσουν κάρτα οπαδού. Αντίθετα, είναι σε τέτοια παιχνίδια που η αποχή πρέπει να είναι μαζική και ηχηρή όσο ποτέ. Όπως είπε και ο μεγάλος αρχηγός Γιώργος Παλάλας, είμαστε άνθρωποι ελεύθεροι και αυτές τις αξίες ελευθερίας που προάγει ο αθλητισμός και η Αθλητική Ένωση Λεμεσού, εμείς θα συνεχίσουμε να ακολουθούμε. Γιατί η ΑΕΛ και ο ΑΕΛίστας είναι φωτεινό παράδειγμα διαφορετικότητας σε μια κομματοκρατούμενη κοινωνία που λειτουργεί χωρίς αλληλεγγύη και φέρει σοβαρή ευθύνη για όσα κακά της συμβαίνουν.

Την Κυριακή καλούμε τον κάθε ΑΕΛίστα να ακολουθήσει τις οδηγίες του συνδέσμου και να μαζευτεί η ώρα 14:00 στον Πισσαρίδη όπου θα γίνει ειρηνικό συλλαλητήριο διαμαρτυρίας ενάντια στην κάρτα οπαδού και θα κατευθυνθούμε μέχρι το Τσίρειο. Θα παραμείνουμε στο χώρο ειρηνικά για ορισμένο χρονικό διάστημα και στη συνέχεια θα ακολουθήσει πορεία στην πόλη και θα καταλήξουμε Εναέριο. Ζητούμε από τον ασυμβίβαστο λαό της ΑΕΛ να δώσει με την αποχή του και τη συμμετοχή του στη διαμαρτυρία το καίριο κτύπημα στην κάρτα οπαδού».

ΥΓ. Απόψε σύναξη από τα παλιά στη σπηλιά με άφθονο φαγοπότι. Σάββατο η ώρα 20:00 είναι προγραμματισμένο το μεγάλο pre game party στα στενά του Εναερίου.

ΥΓ2. Αντιπροσωπεία του ΣΥ.Φ.ΑΕΛ θα παρευρεθεί το ερχόμενο Σάββατο 10/11/18 η ώρα 18:00 στο Διοικητήριο, στη διαμαρτυρία για τα ψηλά ενοίκια στην Λεμεσό μας. Καλούμε όλους τους Λεμεσιανούς να παρευρεθούν και να διαμαρτυρηθούν για το κοινωνικό ζήτημα που ταλανίζει την πόλη μας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ