aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΚαλοκαιρινή… καταιγίδα η Μπάγερν! (video)

Καλοκαιρινή… καταιγίδα η Μπάγερν! (video)

«Ψεκάστε, σκουπίστε… αρχίσατε», ήταν η τακτική της Μπάγερν στο ξεκίνημα μιας ακόμα Bundesliga. Χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα και καθαρίζοντας από νωρίς, η ομάδα του Αντσελότι ξεπέρασε συνοπτικά το εμπόδιο της Λεβερκούζεν (3-1). Πριν καν συμπληρωθεί δεκάλεπτο οι Βαυαροί είχαν ήδη πάρει το προβάδισμα με ωραία κεφαλιά του Ζίλε σε εκτέλεση φάουλ. Και πριν το ρολόι φτάσει στο 20’ είχαν… λήξει πρόωρα το ματς (με τον Τολισό να εκμεταλλεύεται γέμισμα του Βιδάλ και με κοντινή κεφαλιά να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα).

Από ‘κει και πέρα (και παρόλο που η Λεβερκούζεν έφτιαχνε τις δικές της ευκαιρίες) το μόνο που έμοιαζε αμφίρροπο ήταν οι διαστάσεις του σκορ. Μπορεί, λοιπόν, η καταιγίδα να καθυστέρησε την έναρξη του δευτέρου μέρους, αλλά δεν καθυστέρησε το τρίτο γκολ της Μπάγερν (που πέτυχε ο Λεβαντόφσκι με πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος από τον Αράνγκις).

Βέβαια, οι «ασπιρίνες» δεν κάθησαν με σταυρωμένα τα χέρια. Μείωσαν με φοβερό σουτ του Μεχμέντι και πίεσαν για ένα ακόμα τέρμα που θα έδινε ενδιαφέρον στο ματς. Το μόνο που κατάφεραν ωστόσο ήταν μια σχετικά τιμητική (και σίγουρα εντός προγράμματος) ήττα.

Μπάγερν (Κάρλο Αντσελότι): Ούλραϊχ, Χούμελς (62′ Ραφίνια), Αλάμπα, Κίμιχ, Ζούλε, Τολισό, Ρούντι, Βιδάλ, Μίλερ (61′ Ρόμπεν), Ριμπερί (77′ Κομάν), Λεβαντόφσκι

Λεβερκούζεν (Χάικο Χέρλιχ): Λένο, Τα, Μπέντερ (46′ Ντράγκοβιτς), Κορ, Βέντελ, Χένρικς, Αράνγκις (61′ Καμπλ), Μεχμέντι, Μπέιλι (46′ Μπραντ), Μπελαράμπι, Φόλαντ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ