aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Καλό ποδόσφαιρο για εμένα...» (δηλώσεις Λαμπάν)

«Καλό ποδόσφαιρο για εμένα…» (δηλώσεις Λαμπάν)

Την καθιερωμένη του συνέντευξη Τύπου πριν από το αυριανό παιχνίδι με την Ντιναμό Μινσκ στην ΑΕΚ Αρένα πραγματοποιεί αυτή την ώρα ο τεχνικός της ΑΕΚ, Ιμανόλ Ιδιακέθ. Τους ποδοσφαιριστές εκπροσωπεί ο Βανσάν Λαμπάν.

«Η φιλοσοφία μας είναι ξεκάθαρη. Σε κάθε παιχνίδι πηγαίνουμε για την νίκη. Στον προηγούμενο γύρο παίξαμε με μια ομάδα που ήταν σε καλή φόρμα, είχε καλά αποτελέσματα. Τώρα παίζουμε με μια ομάδα που έχει διαφορετικό στυλ, μια ομάδα που σίγουρα είναι σε καλύτερο επίπεδο από την Cork. Αλλά θα πάμε για να πάρουμε σκορ πρόκρισης. Ασφαλώς και είχαμε καλά αποτελέσματα στα προηγούμενα παιχνίδια. Είναι σημαντικά τα εντός έδρας παιχνίδια, σε ζευγάρια που κρίνονται στις λεπτομέρειες. Θέλω να έχουμε την ίδια ατμόσφαιρα όπως και με την Cork. Βλέπω τον κόσμο να είναι πιο κοντά φέτος στην ομάδα, να είναι πιο εκδηλωτικός. Ασφαλώς και θέλουμε να κάνουμε περισσότερες ευκαιρίες στα παιχνίδια μας. Απλά πρέπει να κάνουμε περισσότερες απ’ όσες κάνει ο αντίπαλος. Είναι δύσκολα τα παιχνίδια αυτά, η ομάδα προσπαθεί να φτιάξει φάσεις και να πάρει την ουσία, που είναι η πρόκριση» δήλωσε ο Ισπανός τεχνικός.

Και πρόσθεσε: «Φυσικά θέλουμε να δημιουργούμε περισσότερες ευκαιρίες, αλλά εξαρτάται και από τον αντίπαλο. Σε αυτό το επίπεδο το πιο σημαντικό είναι η ισορροπία. Καλό ποδόσφαιρο για εμένα προσωπικά είναι να δημιουργούμε περισσότερες ευκαιρίες από τον αντίπαλο».

«Όπως είπε και ο προπονητής, θα έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε ένα οργανωμένο σύνολο. Μια πολύ καλή ομάδα με δυνατά σημεία. Δεν είμαστε φαβορί, παίζουν δύο ισοδύναμες ομάδες. Τα φαβορί αποδεικνύονται στο γήπεδο και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το πρώτο βήμα για πρόκριση. Τα τελευταία δέκα χρόνια έπαιξα δύο φορές σε ομίλους Ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Είναι πολύ ψηλό επίπεδο σε αυτή την φάση και σίγουρα δεν είναι κάτι εύκολο», δήλωσε ο Γάλλος μέσος.

Eκτός αποστολής έμειναν οι Ορτίθ, Σορία, Παναγίδης, Ρουσιάς, Ιωάννου, Xαραλαμπίδης, Κωνσταντίνου, Γαρίδο, Μαλόκου, Εγγλέζου, Αναστασίου, Μιχαήλ, Τούμπας, Πάγκοφ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ