aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΚάλεσμα από τη Νέα Σαλαμίνα ενόψει συγκέντρωσης

Κάλεσμα από τη Νέα Σαλαμίνα ενόψει συγκέντρωσης

To διοικητικό συμβούλιο της Νέας Σαλαμίνας καλεί τα μέλη της και τους φίλους της ομάδας να παρευρεθούν στην συγκέντρωση που διοργανώνει ο Δήμος Αμμόχωστου έξω από το Προεδρικό Μέγαρο την Παρασκευή (28/06) στις 18:00.

Αναλυτικά:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της Νέας Σαλαμίνας Αμμοχώστου συμμερίζεται τις έντονες ανησυχίες του Δημοτικού Συμβουλίου της πόλης μας, όπως και όλων των Αμμοχωστιανών και καλεί τα μέλη και φίλους του σωματείου όπως παρευρεθούν μαζικά στη συγκέντρωση του Δήμου Αμμοχώστου που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 28 Ιουνίου στις 18:00 έξω από το προεδρικό Μέγαρο.

Καλούμαστε όλοι να σταθούμε δίπλα στις προσπάθειες του Δήμου Αμμοχώστου και των συμπολιτών μας. Ο πόθος για επιστροφή στην κατεχόμενη μας πόλη παραμένει άσβεστος τα τελευταία 45 χρόνια.

Με την παρουσία μας στην εκδήλωση διαμαρτυρίας απαιτούμε τα ανθρώπινα δικαιώματα μας, να γυρίσουμε στα σπίτια μας, στην πόλη μας, την Αμμόχωστο!

Θα υπάρχουν λεωφορεία έξω από το γήπεδο μας N.Papas Group Αμμόχωστος Επιστροφή τα οποία θα αναχωρήσουν στις 16:45 και θα μπορείτε να κρατήσετε τη θέση επικοινωνώντας με τα γραφεία του σωματείου μας στο 24663090 μέχρι σήμερα το μεσημέρι στις 12:00.

Την Παρασκευή το σωματείο μας δίνει ακόμα ένα κρίσιμο αγώνα, από τους πιο σημαντικούς, ακόμα ένα αγώνα για την επιστροφή της πόλης μας.

Σαλαμιναίε, Σαλαμίναια ήρθε η ώρα να κρατήσεις αναμμένη τη φλόγα της επιστροφής!

”Να ξέρεις θα γυρίσουμε πιστοί στην Άνοιξη σου”»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ