aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΚάλεσμα Ανόρθωσης: «Να βάψουμε μπλε το “Αντώνης Παπαδόπουλος”»

Κάλεσμα Ανόρθωσης: «Να βάψουμε μπλε το “Αντώνης Παπαδόπουλος”»

Κάλεσμα στον κόσμο της ομάδας να βρεθεί στο πλευρό των ποδοσφαιριστών του Τιμούρ Κετσπάγια και των ποδοσφαιριστών του στο Βαρωσιώτικο ντέρμπι με τη Νέα Σαλαμίνα έκανε η διοικήση της Ανόρθωσηgoal2ς.

Αναλυτικά:

«Ανορθωσιάτη, Ανορθωσιάτισσα, αυτή την Κυριακή ακολουθεί ένα πάρα πολύ σημαντικό παιχνίδι για την ομάδα μας, το ντέρμπι της Αμμοχώστου.

Η Ανόρθωση έχει δείξει με την μέχρι στιγμής παρουσία της στον αγωνιστικό χώρο πως δίκαια βρίσκεται στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, καθώς είναι η ομάδα με τις περισσότερες νίκες (12) και τις λιγότερες ήττες ενώ διατηρεί τόσο την καλύτερη επίθεση όσο και την καλύτερη άμυνα.

Η βαθμολογική μας θέση αποτελεί αποτέλεσμα της σκληρής δουλειάς των ποδοσφαιριστών, του προπονητή και των συνεργατών του μέσα από τις προπονήσεις.

Καλούμε λοιπόν τον κόσμο της “Μεγάλης Κυρίας”, όπως την Κυριακή κατακλύσει κάθε γωνιά του “Αντώνης Παπαδόπουλος”, έτσι ώστε με τον παλμό και την φωνή του, να σπρώξει τους ποδοσφαιριστές σε μια ακόμη νίκη, η οποία εφόσον έρθει, θα μας διατηρήσει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό, ας δώσουμε την απαραίτητη ώθηση στους παίκτες της ομάδας μας έτσι ώστε το τέλος της αναμέτρησης να μας βρει όλους μαζί να πανηγυρίζουμε μια ακόμη νίκη».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ